SOCIAL MEDIA

RIEMUa elämään

Olen varmaan jo aikaisemminkin kertonut, että meillä on V:n kanssa todettu hyväksi lahjatoiveiden esittämistavaksi suorat linkit tuotteeseen tai vaihtoehtoisesti tuotteen nimi ja ostopaikka selvästi paperille tekstattuna. Itse käytän tätä toki V:tä enemmän V kun ei ikinä mitään toivo ja joka kerta on paketeista paljastunutkin mieluisia juttuja. Eikä tämän vuoden syntymäpäivälahjakaan ollut poikkeus. Meinasi vain allekirjoittaneella kärsivällisyys loppua kotiin menoa odotellessa.


Lahjatoiveena olikin Riemupuodin ihanat Pipari statement -riipus ja Sae -korvakorut, tuttuna ja turvallisena mustana. Ei tässä nyt ihan hurjaksi heittäydytä, vaikka ikää tulikin.


Pakko tosin pyörtää sanani heti, ostin nimittäin tänä syksynä aikuisikäni ensimmäiset värilliset housut (juu, sinisiä farkkuja ei lasketa). Luulenpa, että viininpunaiset pöksyt ja uudet korut tulevat olemaan luottovarusteeni pitkään.


Mukavaa maanantai-iltaa!

10 kommenttia :

 1. Kauniit korut sait lahjaksi. Tuo suora ohjeistus on hyvä systeemi! :)
  Ja, onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään noista aivan hurjasti! Pitkään olivat haavelistalla ja nyt ne on minun :)

   Poista
 2. Hauska kaulakoru. Luulin ensin ekasta kuvasta, että on käsilaukku :). Olis ollut söpö sellaisenakin.

  PS. Näytät onnelliselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Pipari statement on aivan ihana! Ja olisi kyllä aika herkku käsilaukkunakin, tosin sitten ei ehkä enää mun tyylinen...

   Kiitos <3

   Poista
  2. Mun blogissa on sulle jotain. Kurkkaa kun kerkiät :)

   Poista
  3. Jännää! Minäpä käyn kurkkimassa, kun joudan :D

   Poista
 3. Niin mäkin luulin sitä ensiksi käsilaukuksi. Mutta koruhan se oli, ja tosi kaunis, erikoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hassua, mutta koruna kyllä ehdottomasti parempi, enemmän minun tyylinen :)

   Poista
 4. Tuo koru on kyllä aivan mieletön <3
  Juu ei sitä parane nyt ihan hurjia väripaletteja arkeensa ottaa. Omat luottovärit valkoinen, musta ja harmaa, niistä ei tingitä.
  Nyt pitää kyllä myöntää olevani blondi mutta haluaisin liittyä blogisi lukijaksi mutta en löydä kohtaa josta sen tekisin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan lemppari <3
   Mulla ei ole näkyvissä sitä liity lukijaksi painiketta, mutta pystyt lisäämään blogini omaan lukuluetteloosi kopioimalla blogini osoitteen ja lisäämällä sen omassa bloggertilissäsi vasemmalla näkyvään lukuluetteloon lisää -painikkeen avulla. Toivottavasti osasin selittää tarpeeksi selvästi :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.