SOCIAL MEDIA

Toivepostaus: DIY Vaaterekki

Minulta on pyydetty tarkempaa postausta makuuhuoneemme itse tekemästäni vaaterekistä, joten tässäpä se nyt tulee. Sain idean rekkiin Pinterestistä löytämästäni kuvasta kolmisen vuotta sitten, jolloin kirjoittelin siitä myös blogissa. Vanhat kuvat ovat kuitenkin sen verran karmeita (oh my!), joten ehkäpä olikin korkea aika kuvata rekkiä uudestaan. Vaikka osa rekille kuuluvista vaatteista ja koruista onkin täällä Rovaniemellä kanssani.


Rekki on siis valmistettu metallisesta vaatetangosta, jonka läpi on pujotettu rautaketju ja koko komeus on kiinnitetty kattoon kahdella koukulla. Tangon saa siis halutessaan näppärästi alas. Helppoa, halpaa ja nopeaa, kuten minun DIY -projektini yleensäkin.


Kupariset Hayn Hang -henkarit tuovat kivan lisän metalliseen rekkiin ja olenkin (edelleen) totaalisen ihastunut henkareiden kevyeeseen ilmeeseen.


Kivaa keskiviikkoa!

14 kommenttia :

  1. Tämä postaus tuli kyllä hyvään aikaan sillä itsekin olen jotain diy versiota tuosta suunnittelut :) Ja oli kiva nähdä juuri tuo nurkkaan sijoitus sillä siinä se olisi todella kätevä. Kiitos siis lisäinspiraatiosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sait inspiraatiota :) Ylihuomenna nähdään <3

      Poista
  2. Hauska idea ja ihanan väriset nuo henkarit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Itsekin tykkään edelleen kovasti :) Ja henkarit on kyllä piste iin päällä.

      Poista
  3. Kiva vaaterekki. Minäkin olen tehnyt vähän vastaavanlaisen toissa keväänä tyttäreni huoneeseen, mutta kelottuneesta oksasta, jonka puhdistin ja maalasin ja kiinnitin juuttinarulla katosta roikkumaan. Siitäkin tuli oikein kiva.
    Mulla on pieni videokin siitä https://www.youtube.com/watch?v=pJsgjbzuK1o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne puista tehdytkin on tosi kauniita! Itse halusin vähän industriaalihenkisen, jonka vuoksi valitsin metallin.

      Poista
  4. On tosi kiva. Meillä samantyylinen vaatehuoneessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S! Oli kyllä maailman yksinkertaisin tehdä :) Ylihuomenna nähdään <3

      Poista
  5. Upea! Meillä ei oikein ole tuollaiselle paikkaa, mutta jos seuraavassa kodissa mahdollisuus tuollainen tehdä, niin menee toteutukseen ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani! Suosittelen kyllä ehdottomasti, kustannukset oli noin 15 euroa ja ketjua jäi aikanaan ylikin. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  6. Tosi kiva vaaterekki! Kaunis, helppo ja kätevä, juuri täydellinen DIY :) Nyt vihdosta viimein sain päivitettyä itseni ajan tasalle blogissasi. Ihania kuvia ja paljon uusia tuulia, olen iloinen puolestasi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä sopi hyvin meikäläisenkin DIY filosofiaan :) Ja kiitos ihanista sanoista, ollut melkoista myllerrystä tämä elämä, mutta vihdoin on sellainen olo, että oikealla tiellä ollaan <3

      Poista
  7. Hyvä idea tuo rekki.Itse haluaisin myös rekin makkariin, siellä on vain ongelma ettei ole oikein tilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä nurkkaversio vie kaikista vähiten tilaa, toki vaatiihan sekin edes jonkin verran ilmaa ympärilleen :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.