SOCIAL MEDIA

Vihdoinkin valoa

Kaupallinen yhteistyö: Valomaailma

Olen syyskuusta asti elellyt opiskelijaboksissani pelkän työpöydän valon varassa, sillä kattovalaisimen valinta on osoittautunut lähes mahdottomaksi. Olen vehdannut asiaa eestaas, pähkäillyt ja pitkittänyt päätöksentekoa, sillä maailmassa on aivan liikaa kauniita valaisimia. Katselinkin useaan otteeseen Valomaailman verkkokaupasta itseäni miellyttäviä vaihtoehtoja ja luulinkin lopulta päässeeni jonkinlaiseen ratkaisuun. Kotona käydessäni, päätin kuitenkin poiketa vielä Valomaailman myymälässä Kajaanissa, ihan vähän vain katsomassa. Ja sehän oli sitten menoa.


Laura Väreen suunnittelema Laaka oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kirkas lasi ja betoninen kanta, täydellinen yhdistelmä.


Valaisinta on saatavilla myös messinkisellä ja kuparisella kannalla, mutta kenellekään ei liene enää yllätys ihastukseni betoniin. Halusin valaisimeen lisäksi näyttävän kokoisen polttimon, joten valitsin tavallisen lampun sijaan 95mm:n halogeeni pop-lampun. Ei häikäise ja valaisee hyvin koko huoneen.


Täällä sitä nyt ihastellaan uutta valaisinta!

12 kommenttia :

 1. Aivan ihana valaisin! Hyvää kannatti odottaa :-)

  VastaaPoista
 2. Onpas upea valaisin! Ja mukavaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Aivan ihana! Kivaa joulukuun alkua sinnekin :)

   Poista
 3. Todella kaunis valaisin! Joskus sitä vaan kannattaa odottaa sitä oikeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betoni ja lasi ei voi mennä pieleen <3 Ja niin totta, mieluummin odottaa sitä oikeaa kuin tyytyy "ihan kivaan" (ja tuo pätee näköjään niin miehiin kuin sisustusjuttuihinkin) :D

   Poista
 4. Laaka on kyllä niin upea valaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja ihan parasta, kun tapasin Laura Väreen henk.kohtaisesti Habitaressa. Jotenkin arvostaa tuota vieläkin enemmän <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.