SOCIAL MEDIA

Himmelirakkautta


En vieläkään ole saanut aikaiseksi opetella himmelin tekoa ja tuskin minulla siihen hermot riittäisikään, joten pahimpaan himmelikuumeeseen auttoi ihana Blawhi Graphicsinin Himmeli -juliste. Olisin kovasti halunnut kauniin julisteen paraatipaikalle olohuoneeseen, mutta kehyspulan iskiessä, Himmeli päätyi tuulikaapin kehyksiin, ainakin toistaiseksi. Ja olipahan muuten melkoinen kuvattava tuolla kahden neliön tuulikaapissa...Kivaa lauantaita!

8 kommenttia :

 1. Kun näin himmelikuvan instassa, iski jo hirmu kateus (hyvä sellainen), kun oot osannut tehdä noin hienon himmelin ja mulla on vasta olkien leikkaus täällä kesken :D. (ihan oikeestikin on, koska aion yrittää tehdä himmelin ihan oikeista oljista, mutta ans kattoo ny, kuinka käy..)

  Mutta siis ihana on toi julistekin! Siis oikeesti hieno. Yleensä en niin postereista perusta, mutta tästä tykkään. Moderni ja perinteinen yhtä aikaa.

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsi, sitten kuvia kehiin, kun himmeli on valmis! Mä niin haluaisin osata tehdä edes sellaisen pillihimmelin... Mutta erittäin tyytyväinen olen kyllä julisteeseenkin, tekisi mieli vain seistä töröttää tuulikaapissa Himmeliä ihailemassa :) Ja hyvin sanottu, moderni ja perinteinen yhtäaikaa, tykkään <3

   Poista
 2. Tuo juliste on kyllä ihana! Ihan vetelee vertoja oikeallekin himmelille :)

  VastaaPoista
 3. Kiva! Harmi, ettei ole oikein tilaa missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi ihana! Munkin piti vaihtaa tuulikaapista toinen juliste pois. Toivottavasti saisin jossakin vaiheessa hommattua yhdet kehykset lisää Ikeasta, niin saisin yhden ison julisteen nojailemaan olohuoneeseen seinää vasten :)

   Poista
 4. Oi, ihanaa että juliste on mieleinen! <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.