SOCIAL MEDIA

Rauha

Sisustussuunnitteluopintoni on todistusta vaille valmiit ja jäljellä on enää päättäjäiset marraskuun alkupuolella. Miten nopeasti aika onkaan mennyt. Eilen illalla tulin pitkästä aikaan kotiin käymään ja aloin miettiä kulunutta vuotta. Elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia hirmuisella vauhdilla ja sisustussuunnitteluopintojen lopputyötä tehdessäni, olinkin jo lähellä luovuttaa. Yliopisto-opintojen, uuteen kaupunkiin sopeutumisen, sivutoimisten sisustussuunnitteluopintojen ja osa-aikatyön yhdistäminen tuntui välillä ylitsepääsemättömän raskaalta. Eikä tilannetta helpottanut jatkuva koti-ikävä. Onneksi kuitenkin sinnittelin. Tänään onkin tullut muutama kyynel tirautettua, vaikkei mikään ole edes hätänä. Olen itseasiassa hyvinkin onnellinen juuri tässä, juuri nyt. Loppuvuoden aionkin keskittyä vain ja ainoastaan muotoiluopintoihin ja nauttia lähestyvästä joulun odotuksesta. Kaiken kiireen jälkeen, on vihdoin löytynyt rauha.


Kiitos, kun olet siellä!

P.S. Tajusin blogin 4-vuotissynttäreidenkin unohtuneen tässä kaiken keskellä, onneksi juhlia voi myöhemminkin.

12 kommenttia :

 1. Onnea uudesta etapista! Täälläkin parin viikon päästä, 4-vuotta paukahtaa rikki, eli ollaan saman ikäisiä. ;)

  VastaaPoista
 2. Siis mitä? Onko koulu jo loppumAssa? Kaun siiskesti yhteensä ja justhan sä vast menit sinne 😱

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne sisustussuunnitteluopinnot oli siis yksityisen järjestämät ja kesti vaan 7kk. Eli en valmistu mihinkään tutkintoon. Tosin meille kävi Kalajoelta ammattikoulusta koulutusvastaava kertomassa, että saataisiin pelkillä näytöillä sisustusalan ammattitutkinto, kun ollaan tuo koulutus suoritettu. Sitä jäin vielä pohtimaan :) Mutta joo, oon kyllä tosi onnellinen, että se loppui nyt, en olisi millään jaksanut enää kulkea Rovaniemeltä Ouluun, kun noissa yliopisto-opinnoissakin on ihan tarpeeksi hommaa :) Ja täällä kotonakin on aina kiva käydä välillä!

   Poista
 3. Jee! <3 Kuulostaa hyvältä! Nyt rentoilet ansaitusti ja nautit jouluun valmistautumisesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ei täysin pysty vielä rentoutumaan (tänäänkin olen piirtänyt vektorigrafiikan luennolle itse suunnittelemaani maljakkoa), mutta stressitasot on pitkästä aikaa hyvin matalalla :) Ja se on jo jotain! Ja kohta saa tosiaan aloittaa jouluhömpötyksen, ihanaa!

   Poista
 4. Siis mäkin täällä äimistelen, että nytkö jo se loppuu, on kyllä mennyt älyttömän nopeesti. Mahtava sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää vuosi on mennyt ihan älytöntä vauhtia! Justiin opiskelukavereiden kanssa puhuttiin, että nyt vasta päästiin vauhtiin ja se jo loppuu :) Mutta hyvä näin, itsellä olisi kyllä pian voimavarat loppuneet. Ja kiitos, oon kyllä ylpeä itsestäni, että kunnialla sain sen hoidettua loppuun asti!

   Poista
 5. Paljon Onnea ihanalle 4-vuotiaalle Pikkumyylle <3.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.