SOCIAL MEDIA

Arctic Design Shop - Lahjaideoita designin ystäville

Oletko kuullut Arctic Design Shopista? En ollut minäkään, ennen opintojeni aloittamista. Arctic Design Shop on Lapin ylioppilaskunnan omistama kauppa, joka myy Lapin yliopiston opiskelijoiden ja sieltä valmistuneiden suunnittelijoiden tuotteita ja osaamista. Pääsinkin ilokseni tutustumaan Lapin yliopiston Taiteiden tiedekuntaan avattuun Arctic Design Shopin pop-up -myymälään.


Upeiden tuotteiden keskellä, tuli minulle väistämättä mieleen joulu. (Kyllä, nyt se on sitten mainittu täälläkin.) Kuinka ihania lahjoja tuolta saisikaan! Sanni Harjun suunnittelemat Pipana -sarjan tuotteet olisivatkin mahtava joululahjaidea perheen pienimmälle. Karhukaruselli -mobile tai Ihanat ystäväni figuurisetti, voiko suloisempia olla?



Myös Anni Oikarisen Mustikka -tarjotin kolahti allekirjoittaneeseen, vaikken sinisestä edes pidäkään. Ja tuo Marika Kavakan villainen torkkupeitto, rakkautta ensi silmäyksellä. Tuohon kääriytyneenä saattaisin minäkin selvitä kovaa vauhtia lähestyvästä Lapin talvesta. Ja minä en varmaankaan ole ainoa vilukissa.



Kaisa Sipovaaran suunnittelemat Kaima Designin korvakorut on valmistettu poronnahasta ja kuvio on käsinmaalattu, jokainen koru on siis uniikki kappale. Taidanpa tietää, kuka saa tällaiset joululahjaksi...


Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, Rovaniemi -leikkuulauta ja pannunalunen. Nämä Karoliina Erkinjuntin Alice in Northernland -sarjaan kuuluvat tuotteet saivat kyllä hymyn huulille, vaikken yhtäkään Rovaniemen rakennusta tunnistanut. Veikkaisin kuitenkin varmaksi hittilahjaksi entisille (ja miksei nykyisillekin) rovaniemeläisille.


Koska harva teistä rakkaista lukijoista asuu täällä napapiirin huudeilla, voinkin ilokseni kertoa, että Arctic Design Shopilla on myös verkkokauppa, josta löytyy paljon kaikkea muutakin ihanaa. Nyt siis ostoksille Shopille - tuetaan yhdessä arktista muotoilua ja nuoria kotimaisia suunnittelijoita!

10 kommenttia :

  1. No tuo tarjotin! <3 Niin kaunis!! Enkä minäkään pidä sinisestä sisustuksessa (muka... aina salaa kuitenkin ihastelen muiden sinisiä toteutuksia).

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Ei liity aiheeseen, vaan vanhaan postaukseesi, jossa mietit kestääkö homepilkkuinen pärekori homeenpoistokäsittelyn. Kokeilitko? Toimiko? Kiitos vastauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kysyit, kyllä kokeilin :) Hyvin kesti käsittelyn, kun ei liian kovaa hangannut. Tässäpä linkki postaukseen, jossa näkyy hieman ennen/jälkeen kuvaa http://www.maailmanparaspaikka.fi/2014/11/puhdistettu-parekori.html?m=1

      Poista
    2. Jes, pitääpä kokeilla! 😊

      Poista
  3. Hyvä vinkki ja tuolla ehdottomasti kannattaisi käydä jos sielläsuuntaa liikkuu. Ihania juttuja kuvissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä ehdottomasti vierailun arvoinen paikka! Ja vaikkei täällä suunnilla liikkuisikaan, niin suosittelen vierailua nettikaupassa :)

      Poista
  4. Onpa kauniita tuotteita!Kotimaisuus kunniaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli vaikka mitä ihanaa! Ja kyllä, iso peukku kotimaisuudelle :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.