SOCIAL MEDIA

Helpot juustosarvet

Eilisen työpäivän jälkeen, päätin naistenpäivän kunniaksi kutsua ystäväpariskuntamme kahville. Halusin leipoa jotakin helppoa ja herkullista ja koska itse olen enemmän suolaisen ystävä, valintani osui juustosarviin. Sarvien teossa käytin Hellapoliisin reseptiä, johon lisäsin sarvien täytteeksi valkosipuli & yrtit -tuorejuustoa.


Helpot juustosarvet (16kpl)

4dl vehnäjäuhoja
4dl vahvaa juustoraastetta
2tl leivinjauhetta
1tl suolaa
150g margariinia
1,5dl maitoa

täytteeksi tuorejuustoa oman maun mukaan
päälle seesaminsiemeniä

Nypi pehmeä rasva ja kuivat aineet keskenään, kunnes seos on tasaista. Sekoita joukkoon maito, mutta älä vaivaa enempää kuin on välttämätöntä. Jaa taikina kahteen osaan, pyörittele ne palloiksi ja kaulitse pyöreiksi levyiksi. Levitä levyjen päälle täytteet ja leikkaa levyt terävällä veitsellä kahdeksaan sektoriin. Kääri sarviksi siten, että aloitat käärimisen leveämmästä päästä. Laita sarvet leivinpaperin päälle, voitele vedellä (tai halutessa munalla) ja ripottele pinnalle juustoraastetta ja seesaminsiemeniä. Paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Herkullisia olivat ja kaikki 16 kappaletta hävisi illan aikana!


Aurinkoa viikkonne!

4 kommenttia :

  1. Namskis! Pitääkin kokeilla joku päivä!! :))

    VastaaPoista
  2. Kyllä on herkullisen näköisiä. Täytyy myöntää etten ole koskaan sarvia tehnyt vaikka paljon olenkin leiponut. Tuota reseptiä täytyy ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä niin helpot valmistaa, että minäkin onnistuin :) Ota ihmeessä kokeiluun!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.