SOCIAL MEDIA

Mitä muut edellä...

...sitä Jossu perässä. Eli minullakin on nyt ikiomat sivut ja blogin uusi osoite on kaikessa yksinkertaisuudessaan www.maailmanparaspaikka.fi.

Vanha osoite ohjaa edelleenkin lukijat tähän uuteen verkko-osoitteeseen, joten sinun ei välttämättä tarvitse tehdä mitään. Halutessasi voit kuitenkin päivittää uuden osoitteen Bloggerin lukulistalle, jolloin uusimmat postaukset näkyvät sinulle ilman viivettä. Myös Facebookiin ja Pinterestiin on päivitetty uusi verkko-osoite, mutta Bloglovin taitaakin olla hankalampi tapaus. Sinne ei ilmeisesti pysty muuttamaan blogin osoitetta, vaan minun täytyisi luoda kokonaan uusi tili. Vai osaako joku viisaampi kertoa faktaa asiasta? Bloglovinissa mennään siis vielä toistaiseksi vanhalla osoitteella.

EDIT. Laiton Irinan vinkistä viestiä Bloglovinin tukeen ja he ystävällisesti loivat minulle uuden tilin uudella osoitteella ja siirsivät kaikki seuraajani uudelle tilille. Mahtavaa palvelua!

Kiitoksia tuhannesti Beauty of life -blogin ihanalle S:lle hyvistä ja selkeistä ohjeista oman verkko-osoitteen hankintaan. Jos sinäkin haluat hankkia oman verkko-osoitteen, ohjeet siihen löydät täältä.

Aurinkoa päiväänne!

12 kommenttia :

 1. Onnea sullekin omasta osoitteesta!! :)

  VastaaPoista
 2. Jee, onnea :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle mahtavista ohjeista, ilman niitä ei olisi ollut mitään toivoa ;)

   Poista
 3. Onnea uudesta osoitteesta. Minähän tein saman viime viikolla noilla Beautyn ohjeilla ja tuon Bloglovinin kanssa taistelin aikani, sillä menin ja lisäsin sinne sen uuden osoitteen - lopputulos oli, että minulla oli 2 blogia saman profiilin alla. Sitä toista osoitetta ei saa itse sieltä pois, joten täytyy tehdä uusi profiili. Minä tosin olin niin röyhkeä, että valitin asiasta Bloglovinin tukeen odottamatta mitään, mutta sieltä tulikin seuraavana aamuna vastaus, että olivat poistaneet sen vanhan blogin ja siirtäneet sen seuraajat sille uudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, muistankin että sinun blogistasi nimenomaan luin tuosta Bloglovinin hankaluudesta... Mutta saakohan sitä osoitetta vain muutettua? Ettei tarttisi tuota kaikkea ylimääräistä tehdä :)

   Poista
  2. Laita Bloglovinin ylläpitoon viestiä, että blogisi osoite on muuttunut. He hoitavat homman ilman, että mikään muuttuu. :)

   Poista
  3. Minäpä laitan kun ehdin, kiitos neuvosta! :)

   Poista
 4. Bloglovin' näytti vaihtavan osoitteen, ainakin minä pääsin tähän osoitteeseen suoraan postausta painamalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudelleenohjaus toimikin kyllä myös Bloglovinin kautta, mutta nyt on sielläkin uusi osoite muutettuna :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.