SOCIAL MEDIA

Hulluttelu on taas täällä

Selailin sairasloman ajankuluksi Hullujen Päivien kuvastoa ja täytyy myöntää, että jollakin tapaa olin pettynyt. Ei sillä, enhän minä fyysisesti Stockmannille tällä kertaa edes pääse, mutta netistä voisin yrittää pari juttua kotiuttaa. Toki kuvastosta löytyi monia hyviä tarjouksia desing-klassikoista, mutta meillä ei tällä hetkellä ole tarvetta (tai sen puoleen varaakaan) HAYn pöydälle, Artekin kalusteille tai Lundian hyllylle. Ja olisihan siellä ollut hyviä tarjouksia myös vaatteista ja kengistä, mutta olen todella huono ostamaan vaatteita sovittamatta. Ne kun eivät ikinä istu.

Iittalan valkoviinilasit sekä Design Lettersin keittiöpyyhkeet voisin kylläkin yrittää klikata kotiin. Ja tuo Vitan Eos-varjostin houkuttaisi kovasti. Johtosarjaa ei kuitenkaan ollut verkkokaupassa tarjolla, joten osaisiko joku teistä kertoa, käykö kyseiseen varjostimeen mikä tahansa johtosarja?

Kuvat: hullutpaivat.com

Hieman houkutti myös Nomess Copenhagenin metalliset vaateripustimet, mutta tarvitsisin niitä 15 kappaletta, jolloin hinnaksi tulisi 44,70 euroa. Jatkamme siis yhteiseloa Ikean henkareiden kanssa.

Joko siellä on tehty hulluttelustrategia nettishoppailua varten vai menetkö ihan paikan päälle keltaisten kassien hulinaan?

5 kommenttia :

 1. Tässä linkki valaisimen johtosettiin: https://stockmann.com/fi/hp/koti/sisustus/valaisimet/katto-ja-seinavalaisimet/vita-johtosetti?itemId=563362 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä hittoa? Muka niin hyvin katsoin enkä löytänyt :D Kiitos sinulle!

   Poista
  2. Eipä mitään! :D
   Katsoin itse samaa valaisinta ja muistelin nähneeni johtosetinkin. :D

   Poista
 2. Mäkin mietin tota vitan höyhenlamppua, mutta meil on kyl kaikki lamput katossa niin ei ole tarvetta!! En ole käynyt hullareilla enkä usko, että käynkään :). Yes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kauhea kriisi, kun tänään piti mennä aamuvuoroon (alkaa klo 7) ja olin ihan varma, että kaikki noi lamput on mennyt netistä ennen kuin pääsen töistä... Mutta ei ne ollut ja nyt on meille tulossa ihana höyhenlamppu! Makkariin sen ajattelin ikivanhan Ikean Knappa-valaisimen tilalle :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.