SOCIAL MEDIA

Kukkia pääsiäiseen

Aikaisempina vuosina ollaan pääsiäinen oltu aina jossakin reissussa, joten pääsiäistä ei ole sen kummemmin laitettu. Tänä vuonna ollaan kuitenkin kotona (ja vapaalla!) ja vieraitakin kun on tulossa, niin halusin luoda jonkinlaista pääsiäisfiilistä. Ei pupuja, tipuja eikä pääsiäismunia, mutta jotakin.


Eilen kaupasta tarttuikin mukaani tetenarsisseja ja elämäni ensimmäinen helmililja.

 

Koska narsissit olivat yön aikana jo puhjenneet kukkaan, tulikin huoli siitä, että kestävätkö ne edes pääsiäiseen. Ihan uudenlainen ongelma minulle, että kukat kukkivat liian nopeasti.


Ja kyllä meillä rairuohoakin on kylvetty jo lähes viikko sitten, mutta se ei ole vielä kuvauskelpoista. Ihan vaan, jotten liian hyväksi viherpeukaloksi itseäni luulisi.

Kivaa perjantaita!

8 kommenttia :

 1. Laitoit narsissit oikeaan aikaan, minä ostin jo yli viikko sitten ni nehän on jo puolen metrin pituisia :D ja rairuoholle uhkaa käydä samoin.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, toivottavasti mun ei venähdä niin pitkiksi :) Rairuohoa voi onneksi aina lyhentää, narskuja tosin ei viitsi pätkiä!

   Poista
 2. Laita narsissit ulos yöksi niin saat jatkoaikaa niille. Oman rairuohoni sain sängelle yllättävän nopeasti kun kastelin sen kunnolla, laitoin muovikelmun päälle ja laitoin ikkunalaudalle. Eihän se kelmutettuna mikään kaunis näky oo, mutta kannattaa koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut 15 asteen yöpakkasia, niin mahtaisikohan narsissit selvitä ulkona.... Mulla olikin alussa rairuoho kelmutettuna ja sitten kun se alkoi kasvaa, niin otin kelmun pois. Ongelma on lähinnä se, että ruohot kasvavat epätasaisesti, vaikka siemenet on levitettynä joka puolelle :D Mutta kiitos vinkeistä!

   Poista
 3. Minulla on ongelmana, että kaikki kasvavat nopeasti pituutta ja alkavat sitten kaatua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mäkin pelkään, että narsissit on viikon päästä ihan lerpallaan, jos humahtavat puoli metriä pituutta :)

   Poista
 4. Kyllä narsissit ulkona viihtyvät,mutta minulla ne kyllä kuolivat hyvin nopeasti sisällä kuivuuteen. Toki niitä kastelin, mutta näin kävi.. Katsotaan nyt sitten helmililjan kanssa miten käy! Olen uusi lukijasi. Tervetuloa myös vastavierailulle Kristallikimaraan, jossa sisustellaan, käsitöitä tehdään ja kosmetiikkaa kokeillaan. http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, hyvä tietää :) Helmililja näyttää mulla viihtyvän ihan hyvin sisällä, korkeutta on kasvanut ja kukinnot ovat auenneet hieman ja muuttuneet sinisiksi!

   Mukavaa saada aina uusia lukijoita, tervetuloa! Minäpä tulen vastavierailulle heti puoliin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.