SOCIAL MEDIA

Ikean ostoslistaa

Ajellaan miehen kanssa torstaina töiden jälkeen Espoota kohti ja aivan mahtava viikonloppu onkin tulossa. Perjantain vietän lomapäivää ja treffaan erään upean ihmisen, johon olen saanut blogistanian kautta tutustua. IIK!

Lauantaina onkin vuorossa mieheni ystävän häät, mutta koska tilaisuus alkaa vasta klo 15, on lauantaiaamussa shoppailun mentävä aukko: ajattelinkin raahata isäni Ikeaan. Koska V on kieltäytynyt lähtemästä kyseiseen ruotsalaiseen huonekalumyymälään, on isä napattava kaveriksi. Ja mitäpä sitä ei ihana isä tyttärensä puolesta tekisi.

Ostoslista on maltillinen ja keskittyy pienesineisiin. Eipä sitä meidänkään autoon määräänsä enempää mahdu, etenkään kun mukana on viikonloppukamppeiden lisäksi juhlavermeet.

Ehdottomana ykkösenä listalla on kaksi Socker amppelia valkoisena. Inhoan niitä muovisia hökötyksiä ja nähdessäni jonkun keksineen teräksisen amppelin, olin pyörtyä onnesta. Vihdoinkin saan kuistille kukka-amppelit. Johan niille on paikka ollut viime heinäkuusta.


Variera laatikot vaikuttavat käteviltä ja niitä ajattelinkin hamstrata kuusi kappaletta. Ehkäpä niiden avulla saan kodinhoitohuoneen kaapeissa vaeltavat työkalut, vara-lamput, jatkojohdot ja muun ylimääräisen sälän kuriin.


Myös Kassett laatikoita tarvitsemme pari kappaletta lisää, jotta saan omat paperini järjestykseen. Miehen paperit sekä taloon liittyvät jutut järjestelinkin jo syksyllä, mutta omani jäivät vaille laatikkoa.


Koska mies haluaa ostaa uudet pihakalusteet vasta syksyn alennusmyynneistä, minun on pärjättävä tämä kesä talon kylkiäisenä ostamillamme vanhoilla kalusteilla. Kaitaliinan aion edes ostaa pöytää koristamaan.


Muutama ärräpää lensi, kun Ikeassa ei kauhukseni ollut enää Vivan verhoja. Olisin kovasti halunnut olohuoneeseen kesäksi keveät, valkoiset verhot ja Vivanit olisivat olleet erittäin kilpailukykyiset hintansa puolesta. Joten, jos jollakulla on halua päästä eroon omistaan, niin eikun hintapyyntöä oikeasta palkista löytyvään sähköpostiosoitteeseen.

Tällä listalla suuntaan kohti Ikeaa, en tosin lupaa, ettei muuta tartu mukaani. Aika vauhdilla on kyllä tarkoitus kiertää, joten ylimääräiselle hypistelylle ei ole aikaa.

Mukavaa maanantai-iltaa! Saa nähdä, tuleeko uni tänä yönä, sillä huomenna menen ottamaan geelikynnet...

12 kommenttia :

  1. Teillä on tulossa varmasti kiva viikonloppu!

    Nuo amppeliruukut ja variera-laatikot on minunkin ikean ostoslistalla. En vaan tiedä milloin sinne pääsen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeallahan on nyt postareista tarjous, 9,99 euroa. Että jos ei pääse Ikeaan, niin sitten täytyy tilata Ikea kotiin :)

      Poista
  2. Ihana weekend tulossa teillä!

    Viikon päästä mennään tyttären kanssa pakulla kuopion ikeaan,eiköhän mullakin muutama amppeli tartu mukaan ;)Paljon noi maksaa?Mattoja kans tarttis uusia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on 5,99e/kpl, joten ei vie konkurssiin :)

      Juu, saa nähdä, mitä kaikkea sitä tarttuu meikäläiselle mukaan...

      Poista
  3. Kuulostaapa hyvältä! :)) Noi amppeliruukut näyttävät tosi kivalle! Ooh geelikynnet, laitathan kuvaa tännekkin, millaiset tuli? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kovat odotukset noita amppeleita kohtaan! Parempi olla loistavat :D

      Ja voisin yrittää kuvia kynsistä vilauttaa jossakin vaiheessa ;)

      Poista
  4. UUUH, taidan tietää kenet tapaat <3 Ihanaa, nauttikaa!!

    Sinun viikkosi kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
  5. Kivoja ostoshaaveita siulla :)
    Taidan minäkin arvata kenet tapaat, hihii :)
    Kivaa reissua <3

    VastaaPoista
  6. Kivoja ostoksia olet kyllä suunnitellut, noi amppelit on kivoja :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.