SOCIAL MEDIA

Täsmäisku keittiön kaappeihin

Sain jälleen muutaman kympin voittoa kirppispöydästäni ja sijoituskohde oli tiedossa välittömästi: tiskikaapin ritilät. Vanhat olivat ruosteiset, pinttyneet ja todella inhottavan näköiset. Niitä ei ollut kuitenkaan tullut aikaisemmin vaihdettua, ne kun pysyvät piilossa kaapinovien takana. Poissa silmistä, poissa mielestä, vai miten se meni.

Ihan hävettää julkaista näitä kuvia, mutta tältä tiskikaapin ritilät näyttivät aiemmin:
Ja tältä tiskikaapissa näyttää nyt:
  


Kaappien sisäpuolen kellertävyys oikein korostuu, kun ritilät ovat nyt puhtaan valkoisia. Noh, näillä on mentävä, sillä emme aio tähän taloon tehdä keittiöremonttia.

Ritilöiden vaihto aiheuttikin siivouskierteen ja eilen keittössä näytti tältä:


Tyhjensin kaikki kaapit, pyyhin ne ja laitoin ylimääräistä tavaraa myyntiin. Kylläpäs helpotti! Kaikenlaista mekin olemme muuttaneet mukanamme.

Itselleni tuottaa edelleen vaikeuksia näiden isojen kuvien kanssa taisteleminen. Ensiksikin, pienentäminen ja kuvien kanssa vehtaaminen edes takaisin kestää todella kauan, koska olen niin surkea näissä tekniikkajutuissa. Toiseksi, jos pienennän kuvat, niin niistä tulee epätarkkoja laittaessani ne suureksi näihin postauksiin. Saattaa tosin olla, että en osaa tehdä sitä oikein, mutta tähänkin postaukseen minun täytyi laittaa tuo viimeinen kuva ilman pienentämistä, sillä muutoin se olisi ollut epämääräinen pikselikasa. Ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin en kyllä ymmärrä, miten se pienentäminen säästää kuvatilaa. Bloggerissahan se kuva on kuitenkin suurena....

Otsikon värin vaihtumisen postaukseen mentäessä kuitenkin hyväksyin ja jopa ymmärsin, kun aikamme säädimme tietotekniikasta ymmärtävän ystäväni kanssa. Kiitos vain M, kun tarpeeksi selkeästi asian minulle rautalangasta väänsit. Kyseessä on ilmeisesti bloggerin ominaisuus, joka on pakollinen paha näillä minun asetuksilla. Noh, kaikkea ei voi saada.

Nyt tämä neiti lähtee salille hikoilemaan ja nostamaan rautaa! Mukavaa sunnuntaita!

8 kommenttia :

 1. Samanlainen operaatio olis täälläkin enemmän kuin tarpeen, mutta laitan vaan äkkiä kaapin ovet kiinni, ettei sotku näy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Täällä se oli vähän niin kuin pakko tehdä, kun halusin saada keittötasoilta tavaraa kaappeihin piiloon. Piti sitten tehdä ensin tilaa kaappeihin :)

   Poista
 2. Meilläkin oli ihan kamalassa kunnossa nuo ritilät, otettiin ne heti pois. Uusia ei tosin olla vielä ostettu, joten kuivauskaapissa ei hirveästi kuivailla mitään tällä hetkellä. :D onneksi on tiskikone, niin aika hyvin pärjää ilmankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meilläkään siellä paljoa tavaraa ole. Lähinnä teflonastioita kuivataan, kun niitä ei voi koneessa pestä. Ja sitten nostetaan koneessa olleita muoviastioita tuonne kaappiin kuivumaan, kun ne ei koneessa oikein meinaa kuivua.

   Mutta tiskikone on kyllä yksi maailman parhaimmista keksinnöistä!

   Poista
 3. Onpas oikein freesin näköiset ritilät! Mun pitäisi niiiiiin tehdä sama muuvi!!

  Ihanaa iltaa !! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä semmoinen homma, mitä vaan venyttää, mutta loppupeleissä siihen kuluu aikaa se minuutti :) Ja on kyllä NIIN ihanaa, kun nyt ei ällötä laittaa astioita tonne kuivumaan :D

   Poista
 4. Kyllä näistä tekniikan sotkuista aina selvitään, vaikkei ne aina miellyttäisikään :) Minunkin pitäisi tehdä kunnon täsmäisku keittiöön ja käydä kaikki turha läpi! Mutta onnistunut tämä sinun freesaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä silti edelleenkin inhoan tekniikan kiemuroita...

   Keittiö on jostakin syystä semmoinen paikka, että sinne hamstraa kaikenlaista roinaa :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.