SOCIAL MEDIA

Ostoksia, nurinaa ja kynsiä

Olipas mielenkiintoinen otsikko...

Viikonloppu oli mukava, vaikken uutta ihanaa blogiystävää päässytkään tapaamaan. Perjantain vietin kuitenkin Helsingissä pyörien ja ihmispaljoudesta nauttien. Tulihan sitä piipahdettua Tigerissa ja H&M Homessakin. Lauantain Ikean reissulta sain kaiken muun paitsi tietenkin sen tärkeimmän eli Socker amppelit. Espoon Ikeasta oli kaikki valkoiset amppelit jo loppu enkä mustia halunnut ostaa. Mieltä piristi kuitenkin se, että verho-osastolla huomasin sattumalta nurkassa olleen laarin, josta löytyi muutama kappale valkoisia Vivan verhoja. Hah! Isän kanssa selvittiin ennätysvauhdilla Ikeasta, joten ehdittiin käydä pyörähtämässä myös Kodin1:ssä. Voin kyllä lähteä toisenkin kerran isukin kanssa sisutusostoksille.

Tässä yhtenä rykelmänä viikonlopun ostokset:


Meikäläisellä alkaa perjantaina loma, joten puran viikonloppuna ostoskasan. Vaikka lomani ei ole kuin viikon verran, olen aivan pähkinöinä. Ensimmäinen oikea palkallinen loma! Lomariemuani pilasi tosin se, että joku naapureistamme oli soittanut eläinlääkärille ja valittanut meidän koiran huonosta hoidosta. Olin aivan raivona! Vihtori ei ole kuulemma päässyt vuoden sisällä kuin neljä kertaa lenkille. Oikeasti, miten ihmiset kehtaavat! Mehän kun emme mahdollisesti voi käyttää koiraamme kävelyllä muuta kuin juuri niinä hetkinä, kun kyttääjä-naapurimme sattuu olemaan ikkunan ääressä. Naapuri ei myöskään taida ymmärtää sitä, että ulkokoiran ei tarvitse päästä erikseen ulos aamu-, päivä-ja iltapissaa varten. Loukkaannuin asiasta todella pahasti, sillä Vihtori on minulle kuin oma lapsi. Sama kuin syytettäisiin huonoksi äidiksi. Eniten suututtaa kuitenkin se, että kyseinen naapuri ei ole voinut tulla kasvotusten mielipidettään sanomaan, vaan on heti soittanut viranomaisille. Nyt emme edes saa tietää, kuka se on ollut. Eläinlääkäri tosin sanoi, että täysin aiheeton ilmoitus, koira on hyvässä kunnossa ja terveen näköinen. Niin onkin! Ja rakastettu!

Häistä sen verran, että molemmat sanoivat tahdon. Onnistuneet häät siis! Ja joku toivoi kuvia uusista kynsistäni, joten olkaapa hyvä:Nyt saan jo tölkitkin auki itse...

Aurinkoista viikon alkua kaikille teille ihanille! Ei anneta kyttääjä-naapureiden pahoittaa mieltämme!

20 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet! Ja just joo toi naapuri, vois ehkä hankkia oman elämän?? Ihme touhua...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänkjuu!

   Sanoin just V:lle, että mä otan elämäntehtäväkseni selvittää, että kuka naapuri se oli. En kyllä kans tajua tommosta touhua...

   Poista
 2. On kuule noista ihmekyttääjistä sen verran kokemusta, että ei voi muuta niille toivoa kuin että hankkisivat ihan oman elämän. Että ei kannata niille uhrata ajatustakaan. Homehtukoot ihan rauhassa sinne omaan pikku koloonsa. Maailma on ovisilmän läpi katsottuna hyvin pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Oliskin ovisilmä mistä on kurkittu :) Todennäköisesti tuo kyttääjä on käynyt meidän pihalla kyyläilemässä koiran häkkiä oikein tarkasti, kun me ollaan oltu töissä. Itse asiassa melko pelottava ajatus....

   Poista
 3. Ihania ostoksia ja kiva, että nautit reissusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En kyllä malta oottaa, että pääsen noita laittelemaan paikoilleen :) Verhojen lyhentämisoperaatio ei tosin houkuta...

   Poista
 4. Kauniit kynnet ja kivan näköisiä ostoksia! :)
  Tunnen suurta myötätuntoa. Mullakin kokemuksia samankaltaisista naapureista. Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten ei rassukoilla ole muuta tekemistä kuin kytätä muitten tekemisiä. Huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ihanaa kun kynnet näyttää aina siistiltä, olen todela laiska niitä lakkailemaan :)

   Joo, meitä on kaikenlaisia tässä maailmassa... Jotkut saavat iloa elämäänsä kyttäämällä naapureita ja keksimällä päästään ongelmia.

   Poista
 5. Kivoja ostoksia ja upeat nuo sun kynnet! Kivaa päivää:)

  VastaaPoista
 6. Oioi miten upeat kynnet! Tahtoo kans!:)

  Ja siis todella törkeää tuo koirajuttu! Aivan muakin suututtaa sun puolesta!=/

  Blogissani olisi haaste!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, onhan nämä kynnet hieman epäkäytännölliset, mutta kauniit :)

   Ja kiitos haasteesta, olen sen jo Irinalta saanut, mutta edelleen tekemättä, joten täytyypä ottaa asiaksi!

   Poista
 7. Voi jumaleissön, nousi oikein karvat pystyyn! Ihme touhua! Jokainen koiranomistaja tajuaa, että se karvainen perheenjäsen olisi jo kuollut jos vain neljästi olisi päässyt ulos! Herranjumala minkälaisia ihmisiä!!!!

  Enivei, parempaa viikon jatkoa, onneksi paistaa aurinko - elämäkin maistuu karvan verran kivammalta silloin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano älä muuta! Meidän koira on lisäksi ulkokoira, joten sen ei tarvitse päästä kävelylle pissalle päästäkseen, vaan me käydään kävelyllä ihan virkistymisen vuoksi :) Kävelylenkki ei meinaan meidän karvapallon energian purkamiseen auta, siihen ei riitä edes viisi tuntia juoksemista hirven perässä :D Sehän se on, kun koirat ovat samalla tavalla yksilöitä kuin ihmiset eikä kaikilla ole samanlaista päivärytmiä.

   Poista
 8. Röyhkeetä. Mä olisin ollut myös AIVAN raivona!!! On se kumma, kun ihmisten pitää pistää nokkansa toisten elämään! Ai että pistää oikein vihax!!

  MURR!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Erikoista, miten joku ihminen kuvittelee oikeasti, että me ei olla käytetty meidän koiraa lenkillä muutoin kuin niinä kertoina, kun tämä ihminen on sattunut näkemään. Mä en ole koskaan sattunut näkemään naapureiden kaupasta tulemista, mutta en mä silti soita lastensuojeluun ja ilmoita, että niiden lapset ei saa ruokaa :)

   Poista
 9. Grrrhhhhh.... Raivostuttava naapuri sulla, ei voi muuta sanoa. Mä oon kai onnekas kun olen tuollaisilta välttynyt. Silmät lautasina vaan luin sun kertomusta ja suuttumus kasvoi lause lauseelta. Vitsit jos joku kehtais valittaa et mä kohtelen kaltoin ADHD:tä ja V:tä niin vähänkö hikeentyisin! Huhhuh mitä kyttääjiä sitä maailmaan mahtuukin!

  No, onneks sait tosi ihanat kynnet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt semmoinen olo, että suhtaudun kaikkiin naapureihin epäilevästi, koska en tiedä kuka se on ollut. Aion kyllä kysyä ihan suoraan, kun naapureiden kanssa juttelen :) Surullisintahan tässä on se, että meillä ei ole aikomusta muuttaa vähään aikaan pois, vaan useampi vuosi on tässä tarkoitus asua. Toivottavasti kuitenkin löydän ilmoituksen tekijän ja saadaan asia selväksi.

   Kynnet kyllä vähän piristää! Ja tuo ihana aurinko <3

   Poista
 10. Upeat kynnet!!

  Ärsyttävää käytöstä naapurilta!! Niin raukkamaista kun ei voi edes kasvotusten tulla sanomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Se juurikin ärsyttää, että heti otetaan viranomaisiin yhteyttä eikä voida kysyä asian oikeaa laitaa...

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.