SOCIAL MEDIA

Villi kortti: haalari juhla-asuna?

Juhlaa pukkaa jälleen, joten kaipaan taas teidän ihanaisten naisten apua. Meillä on lauantaina tiedossa kahdet (jollei kolmetkin) lakkiaiset ja minulla oli kaikki valmiiksi suunniteltuna. Eilinen säätiedotus kuitenki lupaili auringon hellivän meitä myös lauantaina ja tämä sai minut uudelleen miettimään asuvalintaani Jos pitäydyn alkuperäisessä suunnitelmassa, eli söpössä ja naisellisessa mekossa, joudun pönöttämään hikisenä ja mekko liimautuneena ihoon kiinni koko lauantain. Vaatekaappini kätköistä löytyi kuitenkin villi kortti, Etelä-Afrikasta ostettu trikoohaalari. Trikoo onkin tässä se, mikä itseäni mietityttää, se kun ei ole kovinkaan juhlavaa kangasta. Miehelle lupasin, ettei hänen ole pakko hikoilla puku päällä, vaan voi laittaa suorien housujen kanssa lyhythihaisen kauluspaidan. Etiketin mukaista tai ei, en halua miehelleni lämpöhalvausta. Lisäksi lakkiaiset eivät mielestäni ole yhtä juhlava tilaisuus kuin esimerkiksi kirkkohäät, joten säännöistä voinee kai joustaa.

Sitten kuvia siitä haalarista. Pahoittelen kuvanlaatua, asukuvien ottaminen itsestään on melko hankalaa. Haalari on siis halterneck-mallinen, mikä paljastaa Helinä-tatuointini.

Toivottavasti tuo hervottoman pituinen mustelma vaalenee lauantaihin mennessä...

Haalarin rintamuksessa on neulalla kiinni oleva ruusuke, joka tuo hieman juhlavuutta haalariin. Rintaosassa on myös tuollaisia "halkioita", jotka tekevät siitä eläväisen (ja peittävät mahan, joten voin ahtaa itseni täyteen herkkuruokia).Haalari on väriltään tummanharmaa, mitoiltaan polvipituinen ja mikä tärkeintä, ehkä maailman mukavin asu päällä. Jos voisin, pitäisin tätä aina. Paras ostokseni ikinä eikä varmastikaan tule vastaan toista samanlaista.


Jalkoihin uudet luottokorkkarini, hiukset kiinni ja korviin roikkuvat hopeiset korvakorut. Voiko tällä asulla juhlistaa lapsuudenystäväni ja serkkuni valkolakkeja?

Lämmintä keskiviikkoa kaikille!

10 kommenttia :

 1. Ilman muuta voi. Aivan ihana vaate! Ottaisin itselleni heti.
  Paitsi että trikoo on supermukavaa päällä, niin toi on kuitenkin hienostunut versio, joka ei näytä trikoolta. Laskokset ja ruusuke häivyttää materiaalin sopivasti. I like it :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, haalari it is then :) Toi on oikeasti niin mukava vaate, että ei tosikaan. Huomaa että Afrikassa panostetaan siihen, että kuumallakin voi olla mukavat vaatteet päällä :D

   Poista
 2. Ihana asu! Kyllä tuolla kelpaa juhliin lähteä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haalarin ainoa miinuspuoli on se, että Suomen oloissa sitä voi käyttää melko harvoin!

   Poista
 3. Todellakin! Ei näytä yhtään trikoolta, just sopivan juhlallinen :) ja on varmasti mukava päällä, joten voi keskittyä juhlimiseen ;D ja koruilla saa siten lisää sitä juhlallisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, korvikset korviin ja kukkahärpäke hiuksiin niin asu on valmis juhlaan :) Ja kyllähän tietenkin nuo korkokengät ja juhlallinen käsilaukku auttavat myös asiaa :D

   Poista
 4. Oikein hyvin tuo minusta lakkiaisiin käy! Ainakin omissa lakkiaisissa aikanaan oli ihan rentoakin pukeutumista joukossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin ajattelin, että pitäkööt juhlakalut hienot vaatteet ja me vieraat voidaan pukeutua aurinkoisen sään mukaan :)

   Poista
 5. Hieno!! On oikeasti. Koruilla tosiaan saa juhlavuutta vielä jos tahtoo.

  Minun lakkiaisiin tuli yksi sukulaisherra suoraan töistä työhaalareissaan ja minusta se oli ihan mahtava juhla-asu. Oltiin sellaisia "vähän erilainen vieras ja vähän erilainen yo" :D

  Kivaa juhlimislauantaita siulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavasti kukaan ei lauantaina luule, että mulla on työhaalarit päällä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.