SOCIAL MEDIA

Wc-taulu

Muuttaessamme taloomme, vessan ovessa oli teippijälkiä, jotka kovasta rapsutuksesta huolimatta eivät lähteneet kokonaan pois. Ovessa oli varmaankin ollut jonkinlainen wc-kyltti, joten eikun kehittelemään meillekin sellaista. Tavallisia mies- ja naishahmoja en vessan oveen kuitenkaan halunnut enkä mökkimäistä vessa -tekstillä varustettua kylttiä.

Aikani ideaa haudoin (täysin valmiiseen toteutukseen meni tarkalleen ottaen 10 kuukautta) ja nyt meillä on wc-taulu.


W ja C kirjaimet ovat puisia tarrakiinnitteisiä sisustuskirjaimia. Kehys olikin sitten hankalampi projekti. Metsästin aikani halpaa ja sopivan kokoista mustaa kehystä ja huhtikuussa sen vihdoin löysin, alelaarista hintaan 2,90e. Sitten olikin jännät paikat, kun kotona availin kehyksen muoveja. Onneksi kehys oli sellaista mallia, jossa lasi oli irrallinen. Lasi pois ja sivuleikkureilla katkoin ne pienet metallipalat, jotka pitävät lasin (ja kuvan) kehyksessä kiinni. Sitten vain pirusti teippiä ja kehys vessan oveen kiinni.


Itse kyllä tykkään ja kovasti! Erityisen paljon silmää miellyttää taulun kolmiuloitteisuus ja elävyys. Paljon parempi kuin kaupan valmiit lituskaiset wc-tarrat. Eikä ihan heti tule vastaan samanlaista.


Leppoisaa helatorstaita!

13 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.