SOCIAL MEDIA

Voimanaisia ja priimaa asennetta

Tiedättekö sen tunteen, kun tapaat uuden ihmisen ja sulle tulee välittömästi siitä tosi voimaannuttava fiilis? Mulle kävi niin joulukuussa, käydessäni Kainuulaisella Joulutorilla, jossa törmäsin itselleni uuteen tuttavuuteen Prameaan. Ja Tiinaan. Matkaani lähti kotimainen lahja parhaalle ystävälleni sekä valtava inspiraation puuska.

Pramean takaa löytyy kaksi kainuulaislähtöistä sisarusta, Tiina ja Sini. Muotoilija Tiina vastaa korujen suunnittelusta ja Sini toimii yrityksen bisnesnaisena. Pramean tuotteet korostavat meidän jokaisen ainutlaatuisuutta ja koko perheyrityksen toiminta on lähtenyt näiden voimanaisten haaveista ja uskalluksesta tehdä ne todeksi. En siis voi kuin ihailla. Lisäksi Tiina kirjoittaa ihanaa Muotopuolia -blogia, jonka suosittelen ehdottomasti lisäämään omalle lukulistallesi.


Ja pakkohan minunkin oli saada omat voimakoruni, joten tilasin itselleni upeat Priimat. Nämä korvissa mikään ei tunnu mahdottomalta!


Kiitos Tiina ja Pramea kun olette!

10 kommenttia :

 1. Voi Jossu! Kiitos ihanista sanoista <3 Sinäkin jäit mieleeni Kajaanin messuilta ja toivottavasti tavataan taas pian. Oletkohan tulossa Kuopioon Design Weekin aikoihin? Priimat sopivat sinulle varmasti aivan täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi <3 Enpä ole miettinyt tuota Kuopio Design Weekiä, täytyy katsoa miten aikataulut sopii. Opiskelu kun tuppaa häiritsemään vapaa-aikaa :D

   Poista
 2. Tosi kauniit korvakorut! Pitäisi kyllä opetella innostumaan koruista taas. Joskus nuorempana (muistat ehkä) käytin tosi usein näyttäviä korviksia, mutta nykyään jotenkin tulee panostettua vaatteisiin ja korut ovat jääneet taka-alalle. Harmi sinänsä, koska korut voivat oikeasti muuttaa asukokonaisuuden ihan uudenlaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä aivan ihanat! Ja muistan joo, sulla oli koruja ihan valtavasti :) Mä oon ruvennut arvostamaan näitä kotimaisia pienyrittäjien koruja, on jotenkin paljon persoonallisempia. Ja vaikka maksaakin enemmän kuin ketjuliikkeiden halpiskorvikset, niin on kyllä sen arvoisia. Nämä korvissa tulee tosi hyvä fiilis!

   Poista
 3. Tosi kauniit ja ihanan väriset :) Musta toimii aina!

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellistä, kauniit niin muodoltaan kuin väriltään.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.