SOCIAL MEDIA

Ryhdikästä ruutua

Mä olen todella kranttu petivaatteiden kuosien suhteen ja asiaa ei auta lainkaan se, että V on halunnut säästää vanhoja Marimekon sinertävä kuviollisia pussilakanoitaan. Ihan kivoja joo, mutta ei ihan mun makuuni. Pellavalakanoita kokeilin ensimmäistä kertaa vuosi sitten, mutta V ei tykännyt niistä lainkaan - toisin kuin allekirjoittanut, joka rakastui niihin välittömästi. Kompromissina muutin pellavalakanamme mukanani Rovaniemelle, jossa ne pääsivätkin paremmin oikeuksiinsa, kiitos pesutuvan kuivausrummun. Kun sitten yhtenä päivänä Prismassa seikkaillessani (ihan siis kirjaimellisesti, meidän Prisma kun on remontissa) törmäsin Familonin ruutukuosisiin pussilakanoihin, tiesin löytäneeni kotiin uudet lempparit.Koska ruutujen viivat näyttävät vapaalla kädellä piirretyiltä, on ruutukuosi mukavan rento. Ja meillä kun ei nykyisin kovinkaan usein sänkyä pedata, niin näitä kehtaa pitää näkyvillä toisin kuin niitä vanhoja kalsarikuoseja. Vielä kun löytäisi toisen kivan setin pussilakanoita, niin ne sinertävät voisi unohtaa sinne kaapin perälle.


Mukavaa lauantai-iltaa!

16 kommenttia :

 1. Täällä toinen kranttu. :) Kauniit petivaatteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, en siis ole ainoa :) Näitä oli myös harmaana, mutta nämä valkoiset vei voiton ja olen kyllä ollut tyytyväinen.

   Poista
 2. On kyllä kiva kuvio! Mulla lähes aina yksiväriset käytössa, muutamat kivat kuviollisetkin on joten nekin välillä. Puuvillasatiiniset on pellavan lisäksi kans tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin? Jotenkin raikas eikä lainkaan liian hallitseva :) Voisinkin toiseksi setiksi etsiä jotkut kivat yksiväriset... Täytyypä tutkailla sitä puuvillasatiinia, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Kiva kuosi! Puuvillasatiini on mun suosikkimateriaali lakanoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ruutukuosi on kyllä mainio! Täytyykin tutkailla tuota puuvillasatiinia, kun se selvästi on saanut kannatusta :)

   Poista
 4. Joo, onpas kivoja noi rennot ruudut! Mulla on ollut jo pitkän aikaa pelkästään kuosittomia lakanoita, mutta noi ruudut vois antaa kivaa särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää ruudut on kyllä tosi hauskat! Mä voisin puolestaan seuraavaksi metsästää ihan vaan yksiväriset kuviottomat lakanat :) Kivaa ystävänpäivää!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin tykkää :) Mukavaa ystävänpäivää ihana!

   Poista
 6. Mä rakastan ruutukuvioita. Ihanat ☺️ Lämminhenkistä ystävänpäivän iltaa ja iso halaus ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit että mulle tuli hyvä mieli tästä kommentista :) KIITOS ja ihanaa ystävänpäivän iltaa <3

   Poista
 7. Raikkaan näköiset! Täälläkin mietinnässä uusia pussilakanoita seuraavaan asuntoon. Muutamat onneksi jo hankittu, kun on niin paljon muutakin hankittavaa, mutta pikkuhiljaa...Hyvää Ystävänpäivän iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas on juurikin hyvä sana! Tosin nohevampi bloggari olisi ottanut kauempaakin kokonaisuudesta kuvia, mutta näillä kahdella lähikuvalla on nyt pärjättävä, asia tulee onneksi selväksi :D Vitsit että olisikin ihana päästä suunnittelemaan uuden kodin sisustusta... :)

   Poista
 8. Ihanat! Lakanat voi kyllä olla melkoinen parisuhdetesti. Onneksi meillä on tuplaleveä peitto, joten ei ole vaarana sitä, että pussilakanat olisi eri paria :D Mikä sekin siis voisi käydä jos ei ole rouva johtamassa lakanoiden vaihtoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, meillä se on ihan täysin minun vastuulla tämä lakanoiden vaihto. V varmaan nukkuisi vuoden samoilla, jollen hoitaisi asiaa kotona käydessäni :) Tuplaleveällä peitolla saisi ihania petauksia, mutta meillä se ei käytännön syistä toimi, minä kun kuulemma olen melkoinen peittovaras... :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.