SOCIAL MEDIA

Löytö: Marmoriset tuikkukipot

Joskus se kuulkaa käy meikäläiselläkin tuuri kirppistelyn suhteen. Löysin nimittäin toissa viikolla Rovaniemen facebook kirpparilta marmoriset tuikkukipot kolmella eurolla. Kuvitelkaa, kolmella eurolla! Ja sattuivatpa vielä olemaan matkan varrella yliopistolta opiskelijakämpälle, joten noutokin sujui helposti. Ai että mä olen rakastunut!
 Mitäs tuumaatte, hitti vai huti?

12 kommenttia :

 1. Hyvä löytö! Voi vitsi, nyt tuli itsellekin olo että pitäisi päästä kirppistelemään! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Musta on itseasiassa tullut tosi laiska kirppisten kiertäjä, useammin tulee nykyään selattua nettikirppisten tarjontaa, se kun on hyvää ajanvietettä näille Rovaniemi-Kajaani junamatkoille :D Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mula on vähän ristiriitainen suhtautuminen noihin. Esim. tuossa sun asetelmassa ne näyttää kivoilta. Mutta meillä on niitä mökillä läjäpäin, eikä ne siellä taida päästä oikeuksiinsa. Voisinkin muutaman tuoda kotiin ja sovitella tänne. Kiitos siis inspiraatiosta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin kokeilemaan, sillähän se selviää :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Minäkin löysin muutama vuosi sitten juurikin nuo samanlaiset kolmen setin tuikkukipot kirppikseltä kolmella eurolla :) Ne on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kolme euroa taitaa siis olla ihan käypä hinta näille :D Ja kyllä, ihanat ovat! Muksaa viikonloppua teille!

   Poista
 4. Hyvä löytö, nuo ovat kauniit. Eikä onneksi tarvinnut maksaa postareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, muutkin tykkää! Ja joo, noista olisikin tullut kalliit postikulut, kun ovat niin painavia. En tosin osta mitään käytettynä ennen kuin näen tuotteen, joten kauempana sijaitsevat jäävät suosiolla muille. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Hyvä löytö ehottomasti ! Mieki tuomosia pyörittelin joskus kirpparila, mutta pelkäsin, että kohta se marmori-innostus mennee ohi....No, ei ole menny ainakaan vielä !

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole marmorihimotus täälläkään laantunut ja tämmöisillä halvoilla second hand löydöillä ei niin haittaakaan, vaikka jossakin vaiheessa laantuisi :) Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 6. No en kuule yhtään ihmettele, että olet liekeissä. Ihanat <3.
  Alan vissiin minäkin taipua marmorille, joka on ollut tähän asti ehdoton nounou johtuen 80-luvun yliannostuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikonloppuna kotona vaan typerästi hymyilin, kun ihailin näitä löytöjäni :) Tämmöisistä tulee aina tosi hyvä mieli! Mä olen onneksi syntynyt vasta 80-luvun lopulla, niin en ehtinyt saada yliannostusta :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.