SOCIAL MEDIA

Se aika vuodesta

Ai että mä rakastan tulppaaneja! Vaikka neilikat on edelleen lemppareita, niin kyllä tulppaanit kuuluvat talveen. Näihin kirkkaisiin pakkaspäiviin, jolloin aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja ajatukset vaeltavat kevääseen. Joten tässäpä niitä nyt tulee - tulppaaneja edestä, tulppaaneja takaa ja tulppaaneja ihan joka suunnasta.

Iloa alkaneeseen viikkoon!

12 kommenttia :

 1. Tulppaanit on vaan niin <3
  Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Tulppaanit on kauniita, itse ei ole vielä tulppaaneita tarttunut matkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla olikin niitä neilikoita, niin tää kukkailottelu on hyvässä tasapainossa :)

   Poista
 3. Tulppaanit on niin kauniita. Täälläkin tulppaaneja pöydällä, uudet tulee tilalle kun edelliset kuihtuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit kyllä piristää päivää kuin päivää :) Harmi vaan, että mun tulppaani-ilottelu jää aina vain muutamaan päivään, kun reissaan kahden kodin väliä viikottain. Ja yleensä on jo leikkokukat nuupahtaneet, kun seuraavan kerran tulen kotiin. Mutta silti, ihan parasta piristystä!

   Poista
 4. Ihania kuvia! <3 Täällä ei ole valkoisia tulppaaneja näkynyt, hmph. :/ On pitänyt kantaa sitten pinkkejä versioita kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina <3 Meillä ihan Prismassa näkyi tulppaaneja kaikissa mahdollisissa väreissä. Mutta pinkitkin on aina hyvä vaihtoehto :)

   Poista
 5. Ihania kuvia!

  Valkoiset tulppaanit on munkin lemppareita, mutta jostain syystä ne on tänä vuonna (täällä siis) olleet sellasia valmiiksi ruskettuneita ja veteliä, joita ei ole tehnyt mieli kantaa kotiin asti. Ja kirjavista en taas niinkään piittaa, joten olen tulppaanilakossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka <3 Sinä ja sun tulppaanilakkosi :) Mutta se on kyllä inhottavaa, että myynnissä on sellaisia kukkia, jotka näyttää jo lähtökohtaisesti henkensä heittäviltä. Toki kovilla pakkasilla on varmaan kuljetus haasteellista, mutta silloin siihen kannattaisi varmaan panostaa vähän enemmän, ei kai kukaan osta paleltuneita ja nuupahtaneita kimppuja.

   Poista
 6. Tulppaanit on kyllä ihania. Mä täällä odottelen, että mun neilikat heittää henkensä ja pääsen ostaa tulppaaneja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neilikat on ihania! Mä en ole niitä vielä tälle vuodelle ostanutkaan... Jospa seuraavaksi :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.