SOCIAL MEDIA

Inspiraatiota yritysvierailuilta

Viikko ennen juhannusta kävimme opiskeluryhmämme kanssa yritysvierailuilla oululaisissa sisustusalan yrityksissä. Tietoa tuli hurja määrä ja uusia ideoita sitäkin enemmän.


Kaikkialta en edes tajunnut napata kännykällä kuvia, niin innostuneena kuuntelin ammattilaisten esityksiä. Keittiömaailmasta jäi kuitenkin vahvasti mieleen yksi Petra-keittiöiden kaunis kokonaisuus. Vaaleaa puuta olevat retrovetimet näyttivät hurjan hauskoilta mattamustien kaapistojen kanssa.


Ja jos ikinä koskaan pääsen suunnittelemaan itselleni keittiötä, haluan ehdottomasti integroidut kaiuttimet. Ehkä täydellisin tapa täyttää pieni "hukkatila".


Ihastukseni kukkatapetteihin ei myöskään hellittänyt Boråstapeterin uuden Wonderland-malliston parissa. Mielettömiä kuoseja ja värejä.


Rouheampaa tunnelmaa varten törmäsin itselleni täysin uuteen mineeraleista puristettuun Mica-kivijäljitelmätapettiin. Värivaihtoehtoja oli monia ja pinta tuntuikin koskettaessa kivimäisen karhealta. Tällä saisi varmasti upeita tehosteseiniä.


Kivaa viikonloppua!

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia, ja ihanaa että sait inspiraatiota! Noissa tapettirullissa on sitä jotain, vaikka mä ehkä tykkäisin verhojen muodossa jostain tuollaisesta. Jotenkin olen taas alkanut kaivata värejä ympärilleni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan huikea päivä, kännykkäräpsyt eivät tosin tee oikeutta kuvauskohteille :) Mä olen ihan hullaantunut kukkatapetteihin, harmi kun meidän taloon ei oikein sovi tyyliltään. Täytyy siis haaveilla myös vanhasta puutalosta :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.