SOCIAL MEDIA

Piirtää, piirtää, jaksaa jaksaa

Ai mitä täällä on tehty?


Keittiön ruokapöytä on muuttunut piirustuspöydäksi ja allekirjoittanut on kynä sauhuten yrittänyt saada valmiiksi yhtä elokuun alussa esiteltävää sisustussuunnitteluopintojen etätehtävää. Kahden hengen asuintilojen saaminen 4m x 4m x 4m kuutioon ei ehkä ole helpoimmasta päästä, mutta kovasti on piirtäminen ja kumittaminen kyllä opettanutkin. Vielä ei tosin olla esittelykunnossa, joten ensi viikkokin huominenkin taitaa kulua kuution parissa.


Kivaa torstai-iltaa!

19 kommenttia :

 1. EEEEEIIIII, korvamato taas tartutettu !!! Tänks :)

  Jaksaa jaksaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuule sua ajattelin otsikkoa kirjoittaessani <3 Toivottavasti tuo alkaisi kohta valmistua, tuli jo yksi ajatusvirhekin, mutta en varmasti aloita alusta eikä tuo musta tussi oikein lähde kumittamalla :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No on kyllä, erittäin haastava, mutta samalla hyvin opettavainen ja antoisa :)

   Poista
 3. Tsemppiä piirtohommiin - haastavalta kuulostaa!
  Kivaa viikonloppua - toivottavasti saat hommat alta pois ennen sitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viikonlopun ajattelin pyhittää olemiselle, V:kin palaa huomenna viikon kalastusreissultaan :) Mutta ensi viikolla täytyy viimeistellä työ esittelykuntoon, tänään sitä tuskin täysin valmiiksi saan. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Saman projektin kimpussa olin tammikuussa. Hyvä tehtävä, sillä toiminnallisuutta, asioiden päällekkäisyyttä ja mitoitusta tulee mietittyä todella perinpohjaisesti. Tutustuin myös asuntovaunujen ja veneiden kiintokalusteisiin ja Pinterestin "minikodit" tuli katsottua moneen kertaan...tämä tehtävä on auttanut myöhemmin muissa projekteissa. Tsemppiä suunnittelutyöhön! Terveisin, Sisustusakatemian Turun kurssilta keväällä valmistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kävinkin sinun blogiasi ja toiminimeäsi kurkkimassa :) Tehtävä on kyllä todella mielenkiintoinen ja täälläkin on Pinterest ollut ahkerasti käytössä. Tulee mietittyä mitoituksia ja toimintoja ihan eri tavalla ja varmasti on hyötyä tulevaisuudessa. Kiitos tsempeistä ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
  2. Onpa kiva kuulla, että olet käynyt kurkkimassa... :)

   Poista
 5. Kuulostaapa just ihanalta! Suunnittelu on niin mun juttu..

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa mielenkiintoiselta projektilta. Tsemppiä piirtohommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen on hyvä sana, ei taida olla ihan normaali asunto tuommoinen mini kuutio :) Mutta tästä on varmasti hyötyä tulevaisuudessa, joten hyvillä mielin piirtelen! Ja kiitos tsempeistä, mukavaa viikonloppua!

   Poista
 7. Ai teillä on kanssa se kuutiotehtävä. Meillä oli myös ihan ekana ja se oli kyllä haastava, mutta tosi kiva! Mielikuvittelin sinne mun pojan ja tyttöystävän asumaan ja hyvin olis kuulemma kuutio heille kelvannut :). Että oikeastaan pieni pettymys, kun ei koskaan tullut todelliseen käyttöön.

  Iloista piirtelyä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin piti palautuksen olla alunperin ennen kesää, mutta aikataulut muuttui ja siirtyi elokuuhun. Mä olen suunnitellut tuota sillä ajatuksella, että voisin itse asua siellä V:n kanssa. Harmi vaan kun menee tosiaan ihan hukkaan, ellei innostu rakentamaan kuutio omakotitaloa :D Se olisikin muuten aika kova! Silloin tekisin kyllä pihaan lisäksi erillisen puusaunan :)

   Poista
 8. Tsemppii,Tsemppi sinne ihan tuhottomasti!! <3

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mielenkiintoinen se on! Ihan uudella tavalla tulee mietittyä kalusteiden sijoittelua, toimintojen päällekkäisyyttä ja ylipäätään elämiseen tarvittavaa tilaa :) Kiitos tsempeistä!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.