SOCIAL MEDIA

Kadonnut heinäkuu ja uusi keittiöhana

Viikko kulunut aivan hujauksessa ja vieraita on tullut ja mennyt. Viimeiset yöpyjät saateltiinkin pari tuntia sitten kotimatkalle ja meillä on edessä paluu arkeen V:n loman lähestyessä loppuaan. Heinäkuu tuntuukin kadonneen täysin huomaamatta - vastahan oli juhannus ja huomenna jo elokuu. Sisustusrintamallakaan ei ole ihmeitä tapahtunut, muratti tosin näyttää venähtäneen parikymmentä senttiä. Se on ainakin ottanut kaiken irti heinäkuusta.


Suurin muutos lieneekin keittiön uusi hana, joka vihdoin saatiin asennettua vanhan vuotavan tilalle. Eihän siinä putkimiehen tilaamisessa mennytkään kuin puoli vuotta. Hyvin suunniteltu ja silleen... Mutta kylläpä vaan voi ihminen olla pienestä onnellinen, sillä kaareva hana toi vanhaan keittiöön ihan uudenlaista potkua. Ei sillä, keittiöremontti pysyy edelleen haavelistalla, eihän yksi hana nyt kuitenkaan ihmeisiin pysty.


Mukavaa elokuun alkua!

8 kommenttia :

 1. Heinäkuu on tosiaan mennyt nopeasti, onneksi ollaan saatu nauttia kauniista ilmasta. Nuo elämän pienet ilot ovat parhaita, kuten tuo uusi hana! Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmat on kyllä suosineet, sitä ei voi kiistää :) Ollut jopa liiankin hyvät kelit, kun ulkomaalaushommat odottaa edelleen tekijäänsä :D Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Minullakin on tuollainen kaarevahana. Se on minusta nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaarevat on kyllä nättejä, jotenkin sirompia kuin perinteiset hanat :)

   Poista
 3. mä tykkäään myös meidän kaarihanasta. Miten sun opiskelut? nähellään kun ehditään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaarihana on mun mielestä ollut myös hyvä näin viikon käytön perusteella, joten erittäin hyvä ostos :D Eilinen kului Oulussa sisustussuunnitteluopintojen parityötä tehden ja Rovaniemellä alkaa opinnot 23.8. Jännää :)

   Poista
 4. Niinpä, heinäkuu hurahti ohi ihan sikanopeasti!! Onneksi elokuu on vielä kesäkuukausi! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elokuussa on kyllä ihan oma taikansa, lämpimät päivät ja pimenevät illat <3 Nautitaan niistä!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.