SOCIAL MEDIA

Kuistilla vihertää

Huhheijaa, mac on huollossa ja pari päivää kului V:n mökillä aitan sisäkattoa maalatessa, siinäpä ne tärkeimmät syyt blogihiljaisuuteen. Ja olipahan muuten melkoinen urakka paneelikaton maalaaminen, etenkin kun minulle lankesi se paneelien välien maalaus pensselillä. Kuvia muutoksesta tulossa, kunhan saan rakkaan macini takaisin, tällä V:n työkoneella kun en pysty kuvia käsittelemään. Luonnoksiin olin kuitenkin valmistellut kuvat kuistin kesäkukista, joten tässäpä niitä tulee.


Kesäkuu oli melkoista reissaamista, joten kesäkukkien ostaminen jäi allekirjoittaneella melkein heinäkuun alkuun. Matti Myöhäisenä minulla oli kuitenkin onni matkassa, sillä Tokmannilta löytyi neljä murattia vitosella. Siinä on jo hinta kohillaan. Yhdet muratit istutinkin kuistilla roikkuviin DIY amppeleihin.


Portaiden pielessä oleviin isoihin ruukkuihin löysin murattien kaveriksi hauskat Arabian sulkahirssit. Itselleni aivan uusi tuttavuus, eikä hoito-ohjeista ole hajuakaan, mutta kivaltahan ne näyttävät.


Heinämäiset kasvit ovatkin viehättäneet jo pitkään ja olenkin erittäin tyytyväinen tämän kesän kukkalöytöihini - vaikkei niitä kukkia oikeastaan edes olekaan.



Hauskaa torstaita! Meillä tänään tiedossa huippukiva ilta, kun suuntaamme ystäväpariskunnan kanssa Kainuun musiikkijuhlille Sannia ja Cheekiä kuuntelemaan.

16 kommenttia :

  1. Hauskoja heiniä!
    Kivaa iltaa Musiikkijuhlilla:)

    VastaaPoista
  2. Ooh, mä haluisin niiin nähdä Cheekin keikan!!!! Have fun!

    VastaaPoista
  3. Epäkukat on munkin mielestä kaikkein kauneimpia. Taitaa olla samoja heiniä mullakin. Joskin istutin ne muutama vuosi sitten ihan maahan (en ruukkuun) ja nyt ne on levinneet ihan joka paikkaan, mihin ei pitäis. Mutta ei haittaa mitään, kun ovat niin kivan näköisiä. Sellasia luomuja.

    Riehakasta musiikki-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epäkukka :D Joo, mä suosin pelkästään ruukkukasveja, niin ei sitten tarvitse kitkeä joka paikkaa (vanhoissa rikkaruohoissakin on jo ihan tarpeeksi hommaa).

      Ja riehakasta kyllä olikin, eilinen meni toipuessa ;)

      Poista
  4. Sulkahirssi, uusi tuttavuus minullekin. Tuota olisi kiva saada tänne meillekin vaikka uuteen tarhaan. Kesäkukat alkavat olla vähissä.
    p.s. Oletko sinä blogini jäsen ? olisi kiva saada uusia blogituttuja. Sinä olet lukulistallani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä! Suosittelen ehdottomasti, niin kivan näköinen on :)

      Poista
  5. Teillä on ollut varmasti kiva ilta :) Ihania kuvia jälleen olet ottanut. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtava ilta (ja yö)! Eilinen meni toipuessa, mutta kyllä se vaan välillä tekee hyvää nollata ystävien kanssa :)

      Poista
  6. No nyt on DIY-amppelit päässeet oikeuksiinsa! Tosi kauniilta näyttää :) Toivottavasti oli kivat musiikkijuhlat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, minäkin tykkään noista amppeleista kovasti ja etenkin murattien kanssa! Kiva ilta oli, ystävät oli hurjia, kun olivat ostaneet 3 päivän liput. Meille riitti V:n kanssa yksikin ilta :D

      Poista
  7. Kivan näköinen toi heinä ja sopii hyvin muratin kanssa.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  8. Olisipa meidänkin parvekkeella yhtä hyvinvoivaa vihreyttä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täähän on siis ihan poikkeuksellista meikäläisen hortonomintaidoilla :) Ehkä pitää jatkossakin pysyä viherkasveissa ja jättää kukat kokonaan hommaamatta :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.