SOCIAL MEDIA

Ei ihan kukkatapetti


Nyt on kukkatapettikuume sen verran kovaa, että nappasin ensiavuksi ruokaostoksilta servetit. Havi design by Samuji -malliston upea Ofelia on tekstiilisuunnittelija Erja Hirven käsialaa. Siniharmaa pohja ja sinapinkeltaiset kukat - minä olin myyty. Niin retroa, niin kesäistä, niin ihanaa. Eikä yhtään minun tyylistä. Onneksi nainen saa aina muuttaa mieltään. Ja kuvitelkaapa, kuinka hieno tuo kuosi olisi tapettina...



Iloa uuteen viikkoon!

8 kommenttia :

  1. Kauniita ovat servetit, sopis tuollainen tapetiksikin. Mä en ole vielä hurahtanut kovin isokuvioisiin kukkiin, ainakaan vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosi paljon, tapettina olisi aivan ihana! En ikinä ole tykännyt kukkajutuista ja tässä sitä nyt ollaan, joten odota vaan, kyllä se sieltä vielä tulee :)

      Poista
  2. Onneksi naisilla sallitaan nopeatkin mielenmuutokset ;)
    Oikein piristävä tuo kukkakuosi!
    Mukavaa kesäistä viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Piristävä on justiin oikea sana, siis ihanan, upean ja niiden muiden lisäksi :D
      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  3. Hihhii. Arvaa vaan, kuka tässä taannoin teippaili Pentikin servettejä keittiön seinään ja katseli pää kenällään, miltä samanmoinen tapetti näyttäis :D ?

    Olis ollut kyllä kiva, mutta taitaa jäädä haaveeksi, koska tapetointihomma lankeais mulle ja siitä tulis enempivähempi tilkkutyö, kun ei ole yhtään ehjää seinää.. Mutta ainahan sitä tosiaan voi serveteillä päällystää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, mä meinasin kokeilla näillä serveteillä samaa, mutta meille ei mahda tähän taloon sitä kukkatapettia tulla, joten jätin kokeilematta :) Mutta piristääpä edes kattausta ja helpottaa vähäsen kukkatapettihulluutta :D

      Poista
  4. Onpa kauniit servetit! Olen metsästänyt sinivihreitä servettejä juhliin, joissa on sininen teemaväri ja nämä sopivat niihin täydellisesti. Eikun kauppaan siis! :)

    Terveisin, Marjo / Elämäni päivä
    http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? Kiva, että tuli tarpeeseen :) Ja mukavia juhlia!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.