SOCIAL MEDIA

Betonia


Innostuin tekemään olkkarin tv-tasolle uuden asetelman, olihan niitä pähkinäpuun oksia jo melko kauan katseltu. Koska betoni jaksaa edelleen ihastuttaa, sai se toimia asetelman punaisena lankana. Granitin ruukku, Clas Ohlsonin kynttilänjalka ja itse tehty betonialusta - kaikki sulassa sovussa keskenään.


Asetelmien tekoon ja kodin järkkäilyyn oli kyllä parempikin syy kuin ylitsevuotava into, mutta siitä voin kertoa lisää vasta ensi viikolla. Ja kyllä, tiedän kuinka ärsyttävää tällainen vihjailu on, mutta se on nyt vain kestettävä.


Ihanaa viikonloppua!

P.S. Keskiviikkona hain postista uuden läppärini, Macbook Pron,  joten uuden käyttöjärjestelmän opettelu on vielä pahasti kesken. Jos siis kuvat näyttävät erilaisilta kuin aiemmin, johtuu muutos uudesta kuvankäsittelyohjelmasta. Kaikki vinkit Macin käyttöön ovatkin tervetulleita.

20 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia ja tuo betoni on kyllä niin ihana!

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma! Ihanaa viikonloppua sinnekin.

  VastaaPoista
 3. Betoni on kyllä upea materiaali ja tuo ruukku on ihana! Kuinkahan mun käy, kun Turkuun avautuu pian ensimmäinen Granitin myymälä;)
  Aurinkoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Granit on pelottavan koukuttava paikka! Tuotakin ruukkua raahasin pitkin Helsinkiä, kun ensin kävin ostoksilla ja sitten vierailin ystävän luona :) Mutta oli se sen arvoinen!

   Poista
 4. Betoni on parasta, ainakin tällä hetkellä,sillä olen täysin hurhtanut! Tekaisin, okei, oikeemmin sanottuna konttasin ja hieron ja viilasin meidän yläkerran lattian mikrosementistä ja nyt haluaisin kaikkialle tuota betoni/semnettilattiaa:)
  Kivat on nuo betonimaljakot, sellaiset ihanan rouheat!Tätä sitten kun lattiat loppuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, nyt oon vähän kade! Mä niin tahtoisin pinnoittaa meidän ruman kylppärin mikrosementillä, mutta V ei lämpene ajatukselle... Onneksi edes pieninä ripauksina voin betonia meillä ihailla :)

   Poista
  2. Olen todellakin kirjoittanut tuon viestin betoni-höyryssä:) Jäi puuttumaan tärkein kohta, että yläkerran vessan lattian olen tehnyt. En suinkaan koko yläkertaa:) Kiireessä ei pitäisi naputella, sorry:)

   Poista
  3. No, pikkuvikoja :) Lattia kuin lattia! Ja ihana on varmasti <3

   Poista
 5. Betoni-lööv! Meillä sama ruukku ja se on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 6. Ihana asetelma ja betoni näyttää todella hyvälle vihreän parina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Betoni ja viherkasvit ovat kyllä loistava yhdistelmä :)

   Poista
 7. Betoni on niin ihana <3
  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 8. On tuo betoni vaan niin makee elementti. Kiva asetelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ja tosi mielenkiintoinen itsekin työstää. Kesäksi on jo haaveissa uudet DIY betonijutut :)

   Poista
 9. Kyllä se betoni on vaan upea sisustuksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin haaveilen mikrosementtipinnoitteesta kylppäriin ja betonisista työtasoista keittiöön! Harmi vaan kun tuo mies ei jaa tätä samaa betonirakkautta :D Täytyy siis tyytyä näihin pienempiin juttuihin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.