SOCIAL MEDIA

Punaista terassille?

Vaikka ulkona sataa räntää, on minun ajatukset jo kesässä ja terassikeleissä. Terassiltamme löytyykin talon mukana ostettu ruokailuryhmä, joka ei varsinaisesti esteetikon silmiä hivele. Käsittelin alunperin ruskean ruokailuryhmän terassilautojen kanssa samalla kelohongan sävyisellä öljyllä ja pari vuotta se saikin lisäaikaa käytössämme. Missään vaiheessa en siihen kuitenkaan ihastunut ja tänä kesänä toivonkin teidemme eroavan. Jaa miksikö?


No näiden punaisten kaunottarien vuoksi. Kun muuttoa tehneet ystävämme tarjosivat kolmea punaista muovituolia minulle ilmaiseksi, en voinut kieltäytyä. Vaikka punainen ei koskaan ole ollut suosikkivärini, näin tuoleissa potentiaalia.


Musta ruokapöytä ympärillään kolme mustaa ja kolme punaista tuolia. Valkoisia kukkia ruukuissaan siellä täällä ja kesäherkut kaasugrillissä tirisemässä. Kuulostaa aika herkulta, vai mitä?

14 kommenttia :

 1. Ei huano, sanois Jorma U:kin. Vähän erilainen setti perinteisiin ulkokalusteisiin verrattuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos Jorma lainauksesta :D Joo, ei mitenkään perinteinen, mutta se siinä jollain tavalla houkuttaakin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Munkin mielestä on mageet! Toivottavasti saisin nämä terassille :D

   Poista
 3. Just tuo kokonaisuuden näkeminen jo silmissään on aika ihanaa ;) Odotan jo innolla miltä se sit toteutettuna näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toimii yhtä hyvin tosielämässä! Enää ei siis puutu kuin se pöytä ja ne mustat tuolit :D

   Poista
 4. Noi sopii varmaan just hyvin partsille. Mä en ole punaisen ystävä, mutta enpä ollut ennen kullan enkä kuparinkaan. Onneksi olen nainen ja saan muuttaa mielipidettä vaik päivittäin ;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muoviosat varmaan toimiikin hyvin terassilla, mutta lähinnä mietin noita metallijalkoja, että ruostuvatko... Mäkään en tosiaan ole punaisen ystävä, mutta näin sitä näköjään voi mieli muuttua :D

   Poista
 5. Mä tykkään! Punainen on pirteä väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Punainen on kyllä tosi pirteä ja sen takia mietinkin, että toisi kivaa energiaa terassille :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.