SOCIAL MEDIA

Messuosasto kuvin

Takana mukavasti sujuneet Rakenna, Sisusta, Asu -messut ja mieli on hyvä, vaikkakin väsynyt. Itse pääsin olemaan messupaikalla ainoastaan tänään, sillä eilinen päivä kului Oulussa tilasuunnittelun parissa. Yhteen messupäivään mahtui silti hurja määrä uusia tuttavuuksia, yhteistyötarjouksia ja kauniita sanoja. Ja ilmassa oli myös pientä jännitystä Laura Ruoholan haastatellessa minua ja toisen tilan stailannutta Jennaa. Enpä ole aiemmin ollut haastateltavana yleisön edessä.

No millainen se stailaamani olohuone sitten oli? Palautteen mukaan ainakin innovatiivinen, kaunis ja mukavan erilainen.Itse olin ainakin todella tyytyväinen lopputulokseen ja erityisen innoissani olin tuosta seinämateriaalina käyttämästäni OSB-levystä. Se myös tuntui houkuttavan messukävijöitä koskemaan ja monet ihastelivatkin levyn rouheaa, mutta lämmintä pintaa. Toivottavasti joku innostuisi käyttämään sitä kotonaan.

Loppuun vielä hauska kuva perjantailta, kun haimme Jennan kanssa yhteistyökumppaneilta tavaroita. Emme raaskineet laittaa Jennan osastolle tulevaa isoa Muumipeikko -valaisinta pakettiauton takaosaan, joten Muumipeikko sai matkustaa edessä keskipaikalla. Ainakin saimme vastaantulijat hymyilemään.


Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille yhteistyökumppaneille sekä muille näytteilleasettajille ja messukävijöille!

18 kommenttia :

 1. Kivan ja kodikkaan osaston sisustit! Ihanalta projektilta kuulostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Osasto oli kyllä omastakin mielestä onnistunut ja todella hyvä fiilis jäi messuilta :)

   Poista
 2. Hyvännäköistä! Ja makee toi levyseinä! Loistavaa duunia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Levyseinä olikin se ensimmäinen idea, jonka ympärille kaikki muu rakentui :) Ja ilmeisen onnistunut idea olikin messukävijöiden palautteen perusteella :D

   Poista
 3. Hienon näköistä! Mä niin ihastuin tuohon obs-levyyn ja nyt miehelle yrittänyt puhua että laitettaisiin sitä pihamökkiin, mitä nyt tässä pikkuhiljaa yritetään laittaa jonkinlaiseen kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Tuo OSB-levy on kyllä upeaa, väritön vaha vain päälle, niin toimii sisätiloissa loistavasti. Tai vaihtoehtoisesti sen voi maalata, kuten Jennan puolella tehtiin. Maalin altakin kun näkyy kivasti nuo isot lastut läpi :)

   Poista
 4. Sietääkin olla tyytyväinen lopputulokseen - sinulla on silmää ja taitoa! :) Ja voi tuota Muumia! 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, tuli tosi hyvä mieli ihanasta kommentista! Mua nauratti vielä tänäänkin tuo Muumi, kun asettelin sen pakun etupenkille viedessäni messulainassa olleita tavaroita takaisin :D

   Poista
 5. Olipa kiva nähdä sinut livenä ja vaihtaa muutama sananen:)
  Kyllä teidän molempien stailaukset oli upeita enkä yhtään ihmettele että teidät on huomioitu.
  Enkä muuten yhtään epäile että tuo Laura Ruoholan haastattelu oli jännittävä paikka;)
  Tuo lehtijuttu piti heti lukea kun Koti-Kajaani kolahti postilaatikkoon.
  Hyvä tytöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, että tulit juttelemaan, minä kun en olisi sinua tunnistanut! Ja kiitos kovasti, itselleni ainakin jäi tosi hyvä fiilis stailauksista ja koko messuista :) Ja taisi se Ruoholan haastattelukin mennä jotenkuten, vastauksista ei kyllä ole mitään muistikuvia :D

   Poista
 6. Tänä vuonna en ehtinyt messuille :( Toivottavasti ensi vuonna olette taas sisustelemassa ja silloin ehtisi messuille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä, ensi vuoden messuista ei ollut mitään puhetta :)

   Poista
 7. Oot sä kyllä taitava! Kauniita ja luovia ratkaisuja oot keksinyt :)

  VastaaPoista
 8. Hah! Toi muumi :DD

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.