SOCIAL MEDIA

Messurakenteita OSB-levystä

Kaupallinen yhteistyö: K-rauta Kajaani

Toinen pääsiäispäivä sujui Rakenna, Sisusta, Asu -messuille messurakenteita valmistaessa. Tai siis minä toimin lähinnä apunaisena, V:llä kun oli tarkka suunnitelma valmiista seinärakenteesta. Materiaaliksi valitsin rouhean OSB-levyn ja omalle osastolleni jätänkin sen käsittelemättömäksi - sopivan rosoista ja ihanan erilaista omaan kotiin verrattuna. Ja koska osasto tulee olemaan kahdelta seinältä auki, tila pysyy avarana puupinnasta huolimatta.


Teimme rakennusmateriaaleista diilin messujen pääyhteistyökumppanin K-rauta Kajaanin kanssa ja päässäni onkin käynyt melkoinen kuhina miettiessäni OSB-levyjen ja väliseinätolppien jatkokäyttöä. Levystä kun saisi upean sängynpäädyn tai ihanan erilaisen ruokapöydän, mutta V vastustaa edelleenkin raakapuuta sisustuskäytössä.


Olipa lopullinen käyttökohde mikä tahansa, siinä ne nyt kuitenkin ovat - mittaan sahattuina ja näteissä riveissä. Onneksi on autotalli. Ja ei, kuvassa kelmutettuna oleva kamiina ei liity messuosastooni mitenkään, vaan se kuuluu tulevan kesän  "lomapuuhailuun", V kun haluaa muuttaa kesämökkinsä piha-aitan viihtyisäksi minimökiksi. Siinäpä muuten hyvä sijoituskohde levyille ja tolpille...


Mukavaa pikkulauantaita! Itselläni tämä päivä kuluu eilen iskeneestä vatsataudista toipuessa. Kamala tauti, mutta onneksi nopeasti ohi menevää sorttia. Tässä kun ei olisi aikaa maata toimettomana...

6 kommenttia :

 1. Nämä levyt ovat tosiaan ihanat ja taipuvat moneen käyttötarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 2. Mun sisko höpötti just puhelimessa näistä jotain, että meinaavat tehdä tehosteseinän ja kaapin...
  Me oltiin pääsiäinen mahataudissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää OSB olisi kyllä upea tehosteseinänä! Laitahan kuvaa blogiin, jos saat kuvausluvan, kun saavat seinän valmiiksi :)

   Tänään onneksi jo normaali olo, aamupuuro ja -kahvi maistui melko hyvältä :D

   Poista
 3. Hyvä valinta seinäkkeiksi. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.