SOCIAL MEDIA

Messuille menossa

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Messupromoottorit Oy

Lukiessani helmikuussa postauksia Turun Rakenna & Sisusta -messuille toteutetusta sisustusbloggaajien stailaushaasteesta, mietin mielessäni, miksei meillä täällä Kainuussa ole koskaan järjestetty vastaavaa. Täällä kun kuitenkin järjestetään joka kevät Rakenna, Sisusta, Asu -messut. Muutaman viikon asiaa mielessä pyöriteltyäni, päätin tarttua härkää sarvista ja ehdotin messujen järjestäjälle blogiyhteistyötä. Ja siitä se sitten lähti...


Toisen osaston stailaajaksi pyysin ihanan Jennan ja viime päivinä ajatukset on pyörinyt kovasti oman messuosaston suunnittelun ympärillä. Tänään kävinkin yhteistyökumppaneiden luona piirrosteni kanssa ja asia muuttui yhtäkkiä hurjan konkreettiseksi. Minä pääsen toteuttamaan ikioman messuosaston! Aika huikeaa. Olenkin todella innoissani tästä mahdollisuudesta ja vatsanpohjassa alkaa tuntua jo pientä jännitystä, sillä Kajaanihallissa 9.-10.4. järjestettäviin messuihin on enää pari viikkoa aikaa. Tulossa siis lisää messupostauksia, kunhan päästään tositoimiin.


Nyt siirryn pakkaushommiin, sillä huomenna ajelen yrittäjyysvalmennuksen jälkeen Etelä-Suomeen ja lauantaina on tiedossa 80-vuotiaan papan juhlimista sekä rakkaan ystävän luona yökyläilyä.

Kivaa keskiviikkoiltaa!

8 kommenttia :

 1. Wau, onpa hieno projekti sinulla käsillä. Toivottavasti messuvieraat löytävät osastollesi ja pääset tositoimiin, suunnitelmia tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! Olen kyllä todella fiiliksissä tästä :)

   Poista
 2. Kuulostaa mielettömän kivalta projektilta. Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtavaa saada tällainen haaste :D Mukavaa pääsiäistä!

   Poista
 3. Ihan loistavaa Jossu! Onnea matkaan niin messuille kuin tänne Etelä-Suomeenkin :)

  VastaaPoista
 4. Uuuu.... odotan innolla lisää!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raporttia tulossa, kunhan päästään rakentamaan ;) Iloista pääsiäistä!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.