SOCIAL MEDIA

Työpisteellä


Olen pitkään haaveillut viihtyisästä työpisteestä, jossa voisin päivittää blogiani ja hoitaa kaikki yrittäjyysvalmennukseen ja alkaviin sisustussuunnitteluopintoihini liittyvät tehtävät. Läppärini hajottua, työpisteen esteettisyys koki pienen takaiskun, sillä jouduimme kantamaan työpöydälle autotallista V:n vanhan pöytäkoneen. Työpöytänä toimiva V:n äidin vanha kampauspöytä on tulevaisuutta ajatellen auttamatta liian pieni (vaikka niin ihana muuten onkin), mutta toistaiseksi se saa hoitaa virkaansa, sillä sitä täydellistä ja kohtuuhintaista työpöytää ei ole vielä tullut vastaan.


Vaikkei työpiste lopullisessa muodossaan vielä olekaan, halusin piristää sitä muutamalla kauniilla yksityiskohdalla. Upea Design by JaanaK -kalenteri, säilykepurkeista tuunatut säilyttimet sekä pari viirivehkan oksaa maljakossa.Pieniä, mutta niin vaikuttavia juttuja. Ja kuten kuvatulvasta voitte päätellä, olen erittäin innoissani tästä minifreesauksesta.Mukavaa sunnuntai-iltaa!

16 kommenttia :

 1. Ikeasta pukkijalat ja taso, halvalla lähtee!

  Dääm sitä läppäriä :( Meillä hajos äskettäin kolme kodinkonetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista pöytää olenkin miettinyt :) Tosin suurin ongelmahan on se, että kun sellainen iso pöytä hankitaan, niin vierasvuoteesta täytyy luopua... Ei tämä seitsemän neliön vieras-/työhuone ihan kaikkeen taivu :D

   Ja joo, kaikki hajoaa aina yhtä aikaa! Mulla olisi luurikin vaihdon tarpeessa...

   Poista
 2. Hyvältä näyttää jo työpiste! Mulla tulee nykyisin aina kannettua kone ruokapöydälle, tässä tapaan asiakkaatkin :). Työhuoneessa sitten tulostetaan ja tehdään joskus töitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin on ollut tapana kantaa läppäri aina ruokapöydälle tai sohvalle, mutta nyt kun on tämä aataminaikainen pöytäkone, niin on ollut pakko tottua työskentelemään tässä työpisteellä :)

   Poista
 3. Tosi kivalta näyttää freesaus. Kampauspöytä onkin hyvä idea pieneksi työpistepöydäksi. Itsellä työpisteenä Ikean pukkijalka(metalliset) ja puulevyt kantena kyhäelmä. Itseasiassa laitoinkin juur iltapäivästä instaan kuvaa tästä viritelmästäni :). Kivaa alkavaa viikkoa Jossu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä kampauspöytä onkin muuten ihana, mutta vähän liian pieni... Ja todella matala, sillä miehellä ei mahdu jalat pöydän alle normikorkuisen tuolin kanssa :) Pukkijalkaista pöytää minäkin olen miettinyt, täytyisi vain ensin raaskia luopua vierassängystä, jotta mahtuisi isompi pöytä tähän 7 neliön minihuoneeseen :D

   Poista
 4. Työpiste on ihan huippua :) Mä väsäsin pukeutumishuoneeseen vanhasta komeron ovesta ja varastosta löytyneistä jaloista pöydän =D Vielä en oo saanu kun vasta laitettua sen paikalleen, muuten ihan vaiheessa.
  Ihania yksityiskohtia sinulla siellä piristämässä työpistettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työpiste on kyllä kiva! Vielä kun tässä mahtuisi tekemään muutakin kuin olemaan koneella...
   Jään odottamaan kuvia sinun työpisteestäsi :)

   Poista
 5. Tuo Jaanan kalenteri on kyllä niin kaunis ja minäkin juuri vaihdoin uudet kuukaudet! Kauniit sanomat <3

  VastaaPoista
 6. Viihtyisältä näyttää, ihana kalenterikin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kalenterin ja muiden yksityiskohtien avulla tästä tulikin paljon viihtyisämpi :) Vielä kun olisi tarpeeksi iso pöytä... :)

   Poista
 7. hankit kalenterin :) jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, joten kiitoksia vaan viimeisestä sysäyksestä ostopäätökseen :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.