SOCIAL MEDIA

Valmiina kirppikselle

Kun ulkona on harmaata ja vettä sataa taukoamatta, mikä olisikaan parempaa tekemistä kuin kirppistavaroiden hinnoittelu? Varasin ystäväni kanssa viikoksi kirppispöydän ja yllättävän paljon sitä ylimääräistä löytyikin. Olen pyrkinyt laittamaan vanhaa tavaraa kiertoon sitä mukaa kun uutta ostan, mutta silti sitä ekstraa näyttää kertyneen. Ihan ison Ikea-kassillisen verran.


Ja siihen päälle vielä minun ja V:n vaatekassit. Toivottavasti mahdollisimman paljon menisi kaupaksi, sillä rahoillekin olisi jo käyttökohde valmiina. Meillä kun on aikeissa rakentaa takapihalle aurinkoterassi. Ja siihen kylkeen perinteinen pihagrilli, johon saisi muurikkapannun. Kaasugrilliin kun sitä on hieman hankala viritellä.

Mukavaa torstaita!

P.S. Sairaslomani jatkuu ainakin kahden viikon ajan ja tekemisen puutetta alkaa olla havaittavissa. Mitähän kaikkea sitä tulee vielä myydyksi, kun vahvoja kipulääkkeitä joutuu popsimaan...

4 kommenttia :

 1. Se on jännä, miten joka kerta sitä myytävää vaan löytyy, vaikka edellisestä kirppiskeikasta ei olisikaan kovin pitkä aika. Toisaalta tavarasta eroon pääseminen on joka kerta yhtä puhdistavaa.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Tuli heti hyvä mieli, kun sai kerättyä ylimääräiset tavarat yhteen kasaan ja jos eivät mene kaupaksi, niin vien kierrätykseen :)

   Poista
 2. Minullakin oli juuri vuosien tauon jälkeen kirppispaikka kuukauden - hyvin kävi kauppa - silti tuntuu, että tavaraa ei ole yhtään hävinnyt;)
  Tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei varmaan ihan kuukaudeksi riittäisi tavaraa :) Mutta ne on ihan käsittämättömiä summia mitä jotkut tienaa pitämällä useamman viikon, jos sitä tavaraa todella löytyy. Ja hyvähän se on muuttaa itselle tarpeeton tavara rahaksi ja joku toinen saattaa löytää halvalla juurikin sen tarpeellisen :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.