SOCIAL MEDIA

Sohvalta kuvattua

Sitä niin helposti tottuu kuvaamaan tutuista ja turvallisista kuvakulmista ja itse olen ainakin huomannut kuvailevani mieluummin pieniä kodin yksityiskohtia kuin suuria kokonaisuuksia. Tähän saattaa toki vaikuttaa myös laajakuvaobjektiivin puute, pienessä talossa kun tulee helposti seinät vastaan.


Tänään kuitenkin sohvalla istuessani, löysin huomaamattani uudenlaisen kuvakulman. Tässäpä siis näkymää olohuoneen sohvalta kuvattuna.Tajusin muuten äsken, että kohta on jo kesäkuu. Ja minulla on kesäkukatkin vielä hankkimatta pihalle. Paljon on asioita, joita pitäisi hoitaa (no okei, kesäkukat ei ehkä ole kovinkaan tärkeät suuressa mittakaavassa ajateltuna), mutta näin sairaslomalla tuntuu, ettei mitään saa aikaiseksi. Meillä on niin likaistakin, että hävettää. Se normaali Duracell-Jossu on kyllä hukkunut tämän väsyneen sairaslomalaisen tieltä. Toivottavasti saan oman itseni pian takaisin.


Leppoisaa keskiviikkoiltaa!

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Se on löytö miehen mummon kätköistä :) Itsekin tykkään kyllä kovasti, huomaan vain hetkellistä kyllästymistä sen "romanttiseen" fiilikseen...

   Poista
 2. Ihana uusi kuvakulma :)) Ja todella kotoisan näköistä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän niitä uusia kuvakulmia olit silloin vailla :) Kiitos, eikös se kodin pidä kotoisa ollakin!

   Poista
 3. Kiitos tästä kuvakulmasta!. Ihana rukki, ihana pärekori ja ihanat halot. Puuhullu tykkää <3

  Ja minäkin toivon, että saat oman itsesi takaisin, koska jokainen sen itse kuitenkin parhaiten tietää, mikä se oma hyvä olo on. Tai siis paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Juuri yksi päivä mietin, että minä en muka tykkää puusta, niin sitähän löytyy meidän olohuoneesta valtavasti :) Näytänpä siis kuitenkin tykkäävän!

   Tänään suuntaan V:n kanssa Ouluun lääkäriin, toivottavasti saisin tänään leikkausajan, niin pystyisi kesääkin suunnitella. Tällä hetkellä kun eletään vain päivä kerrallaan.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.