SOCIAL MEDIA

IKEA haaveita terassille

Ostimme nykyiset terassikalusteemme edellisiltä omistajilta talokaupan yhteydessä ja hyvin ne ovatkin meitä palvelleet. Kalusteet olivat alunperin ruskeat, mutta öljysin ne kelonharmaaksi terassilautojen öljyämisen yhteydessä. Nyt minulla on kuitenkin herännyt palava halu saada uusi, hieman sirompi ruokaryhmä terassille. Olenkin katsellut sillä silmällä Ikean Falster -ruokaryhmää. Siinä miellyttää erityisesti kaunis vaaleanharmaa sävy sekä keveä olemus.

Ryhmän voi koota haluamistaan osista ja itse haluaisin siihen mallikuvan mukaisesti yhden pitkän penkin sekä kaksi käsinojallista tuolia.


Koska terassimme on pieni, sinne ei juuri muuta ruokaryhmän ja kaasugrillin lisäksi mahdu. Grillatessa olisi kuitenkin käyttöä pienelle aputasolle ja hauska paperikennovalaisin mahtuu aina valokatteesta riippumaan. Niin ja ruukkulaventeli, se on tämän kesän must.


Hauskaa lauantaita!

Kaikki kuvat ikea.fi

6 kommenttia :

 1. Kivoja juttuja olet katsellut! Falster ryhmä on kauniin harmaa ihan luonnossakin. Ja laventeli on ihan must Ikean tuliainen aina kesällä !

  Rentoa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä tuota settiä Ikeassa toissa viikolla ihailinkin :) Mulla ei oo ikinä ollut laventelia, mutta tänä kesänä sen haluan. Pitäisi vaan päästä uudestaan sinne Ikeaan ;)

   Poista
 2. Voi miten kauniita juttuja. Nuo tuolit on kylä kauniit, sopiskohan en meidän pöydän kaveriksi. Meillä oli raskaat tuolit ennen, ne oli hyvät istua, mutta painovat liikutella. Tuo valaisin on kans kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän nykyiset tuolit on niin isot, että mun on vaikea saada hyvää asentoa, pieni kun olen. Noi näyttäisi semmoisilta, että sopisi paremmin kaikenkokoisille ihmisille :) Ja toi valaisin on tosi hauska, niitä kun laittaisi useamman semmoiseksi ryppääksi!

   Poista
 3. Itsekkin olen haaveillut tuosta Falster ryhmästä ja tuon tarjoiluvaunun kelpuuttaisin myös! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Falster on ihana! Ja tuon kärryn ruskeat osat kun öljyisi harmaiksi, niin passaisi hyvin yhteen :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.