SOCIAL MEDIA

Haaste: Liebster Award

Sain ihanalta Ladyltä Lady of The Mess -blogista Liebster Award -haasteen, kiitoksia kovasti.


Tämän haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa. Ideana on vastata yhteentoista annettuun kysymykseen sekä keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville. Lopuksi haaste laitetaan eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle.


Tässäpä Ladyn kysymykset ja vastaukseni niihin

1. Mistä blogisi nimi tulee?
Blogia perustaessani, pähkäilin pitkään nimen kanssa. Jollakin tapaa mietitytti se, josko nimeen kyllästyy. Aikani mietittyäni, nimi oli kuitenkin itsestään selvä: koska blogini kertoo pääasiassa kodistamme ja sen sisustamisesta ja oma koti on minulle ehdottomasti se maailman paras paikka, niin eipä siinä tarvinut enää asiaa pähkätä.

2. Kaikista kirjoittamistasi postauksistasi, mikä on lempparisi?
Jaa-a, olipa hankala kysymys. Ehdotonta lempparia on kyllä vaikea sanoa (eihän sitä edes muista, mitä kaikkea on tullut kirjoitettua), mutta parhaiten on tainnut mieleen jäädä, erikoista kyllä, ei-sisustukseen liittyvät, pohdiskelevat postaukset, kuten Uusia alkuja sekä 2-vuotias. Ja mielenkiintoista näissä valinnoissani on se, etten koe olevani kummoinenkaan kuvaaja, mutta kummankin postauksen kuviin, olen tyytyväinen.

3. Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?
Blogin merkitys on lisääntynyt hetki hetkeltä, mitä kauemmin bloggaa, sitä tärkeämmäksi se muuttuu. Ja siitä tulee jollakin tapaa osa minua. Aluksi kirjoitin vain omaksi ilokseni ja blogi oli yksi väylä kaukana asuvien sukulaisten seurata elämäämme ja nähdä kuvia talostamme. Minulla kun on edelleenkin paljon sukulaisia, jotka eivät ole meillä käyneet. Yhteistöiden ja etenkin Indiedays Inspirationin kautta, olen päässyt kokemaan täysin uusia asioita, joita pystyn muistelemaan hymyssä suin vielä keinutuolissa. Ja te rakkaat lukijat ja blogikollegat, te olette kyllä ehdottomasti tämän homman suola ♥ Olen tavannut monia upeita ihmisiä ja toivon tapaavani teistä vielä monta lisää. Kiitos että olette siellä!4. Kallein aarteesi?
Aarteita meillä ei ole eikä kalliita arvoesineitä löydy, joten kallein aarteeni löytyy ympäriltäni: rakkaat ystävät ja läheiset ♥

5. Mikä on mieleisin huonekalu kodissasi?
Tämän hetken suosikeiksi täytyy nostaa itse kunnostetut pinnatuolit ruokapöydän ympärillä sekä itse tehty kuormalavapöytä olohuoneessa. Eipähän löydy täysin samanlaisia muualta. Ja miehen isoisän tekemä pärekorikin on korkealla lemppareiden joukossa. 

6. Millä päiväsi alkaa?
Riippuu päivästä, vapaat ja iltavuoropäivät alkavat hitaasti blogien lukemisella aamupuurosta ja kahvista nauttien. Aamuvuoroon mentäessä päivä puolestaan alkaa aamutoimilla, jonka jälkeen hotkin naamaani aamupuuron ja kaasutan töihin, jossa yritän herätä kahvimukillisen avulla.

7. Teetkö unelmatyötäsi?
Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että en tee. Teen työtä itselleni mieluisan asiakasryhmän kanssa, mutta itse työ ei ole unelmatyötäni. Uskoisinkin, että tulen aikuisiällä vielä opiskelemaan toista alaa.


8. Mikä on voimanlähteesi?
Aivan ehdottomasti liikunta ja vielä tarkemmin eriteltynä kunnon hikitreeni kuntosalilla. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun jaksat tehdä sarjan edellisviikkoa isommilla painoilla. Valitettavasti saliharrastus on tällä hetkellä jäänyt, kun terveyden kanssa on jatkuvasti jotakin ongelmaa. Mutta vielä minä sinne raudan sekaan palaan.

9. Kuvaile yhdellä sanalla parasta ystävääsi.
Aito ♥

10. Mikä on tärkeintä, mitä olet oppinut vanhemmiltasi?
 Kotona aina halattiin ja kerrottiin, että rakastetaan, oli tilanne mikä tahansa. Itse koen tämän elämänohjeita tärkeämmäksi.

11. Mitä toivot tulevalta kesältä?
Lämpöä, rentoutumista, yhdessäoloa ja naurua.


Minun kysymykseni bloggaajille ovat:

1. Mistä blogisi nimi tulee?
2. Paras stressinpoistokeinosi?
3. Mistä unelmoit?
4. Mitä sitten, kun saavutat unelmasi?
5. Järki vai tunteet?
6. Puhe vai teko?
7. Mistä huonekalusta/esineestä et luopuisi mistään hinnasta?
8. Itse tehty vai ostettu?
9. Millä adjektiivilla paras ystäväsi kuvaisi sinua?
10. Heikkoutesi?
11. Vahvuutesi?

Sen verran minusta löytyy kapinaa, että yhdentoista bloggaajan sijaan, lähetän haasteen eteenpäin vain kolmelle. Ja nämä kolme onnekasta ovat:
Saa toki muutkin tähän vastata!

12 kommenttia :

 1. Kiitos Jossu <3 Lähden mielelläni mukaan, vaikka yhden tällaisen olen jo tehnyt. Tosin siinä kysymykset keskittyivät lähinnä sisustamiseen. Sinun kysymykset ovat tosi mielenkiintoiset ja päässä alkoi jo lauseet muotoutua, joten varmaan tartun tähän piakkoin :)

  Mukavaa maanantai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vaikea oli keksiä 11 kysymystä "tuntemattomille" ihmisille :) Mutta mukavaa, jos tähänkin vastaat!

   Mukavaa iltaa :)

   Poista
 2. Kiitos mielenkiintoisesta haasteesta, pitää ottaa työnalle! :-) Ihana blogi täältä löytyi ♡

  VastaaPoista
 3. Olipas hauska haaste ja kiva lukea lisää sinusta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään lukea näitä, kun oppii bloggaajasta aina jotakin uutta :)

   Poista
 4. Tykkään lueskella näitä haasteita; saa hiukan uutta mielikuvaa siitä millainen tyyppi ruudun toisella puolella on. Sinä ainakin vaikutat rehdiltä ja osaat arvostaa oikeasti tärkeitä asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, tuli oikein hymy huulille :) Ja itsekin tykkään näitä lukea, oppii paljon uutta toisesta!

   Poista
 5. Kivat ja syvälliset vastaukset, jotka vahvisti sitä mielikuvaa, jonka olen sinusta saanut <3.

  Mulla on samat kysymykset Ladylta odottamassa ja parilta muulta kivalta blogikamulta vielä lisää, mutta vielä en ole niihin tarttunut. Tiedän että kun alan pohtia vastauksia tosissaan, se ei käy ihan hetkessä :)

  Ja luin myös nuo sun kysymykset, jotka oli tosi kivoja kans. Mielenkiintoista lueskella, millaisia vastauksia niihin haastetuilta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meni eilen monta tuntia tämän haasteen kanssa, mutta sairaslomallahan sitä ei muuta ole kuin aikaa :) Ja halusin oikeasti miettiä vastauksia enkä vaan vastata vähän sinne päin.

   Poista
 6. Kiva kun tartuit haasteeseen <3
  Näitä on tosi kiva lueskella, kun ihmisestä siellä blogin takana oppii aina jotain uutta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.