SOCIAL MEDIA

Tekoturkistorkku ja tähtivalot

Lokakuun lopulla tekemäni Elloksen tilaus sisälsi ihanan porotyynynpäällisen lisäksi tähti-valoköynnöksen sekä alennuksessa olleen upean päiväpeiton.


Päiväpeitto on pehmeää tekotaljamaista materiaalia ja meillä se pääsi torkkupeittokäyttöön olohuoneeseen. Torkkupeittojahan ei voi koskaan olla liikaa, varsinkaan kun koristetyynyt ovat sohvalla joutuneet pannaan, V kun ei niiden tarkoitusta ymmärrä. Torkkupeittoja tulee hänenkin joskus käytettyä, joten niiden olemassaoloa ei tarvitse erikseen selitellä.Tähti-valoköynnöksen laitoin lyhtyyn tunnelmaa tuomaan. Paristokäyttöisyyden ansiosta se oli helppo työntää lyhdyn sisään ja luukunkin sai nätisti kiinni, kun ei tarvinut pujotella johtoa luukun reunasta.


Valoköynnös tulee varmasti vaihtamaan paikkaansa vielä monta kertaa ennen joulua, niin upea se on.


Tunnelmallista perjantaita! Meillä mittari näyttää -10 astetta ja maa on täysin lumen peitossa. Kyllä se joulu vaan kummasti alkaa mielessä pyöriä.

12 kommenttia :

 1. Kauniin näköinen tähti-valoköynnös <3 Ja niin lämpöisen näköinen torkkupeitto.
  Meidän perheessä minä oon ainoa joka käyttää torkkupeittoa, ja mies ei taas sitä tunnu ymmärtävän. Tyynyjä kyllä saisi olla sohvalla, mutta oon yrittänyt sanoa ettei niillä kovin nukkuisi. "Mitä varten ne sitten tässä sohvalla on!?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jotenkin tyypillistä miestä :) Meilläkin varmaan tyynyt saisivat paremmin olla, jos olisi normaalit sohvatyynyt, mutta heittotyynyt vähentävät jo itsessään sohvan istumatilaa... Olenkin kasannut koristetyynyjä sängyn petaukseen ja V kyllä urheasti ne jaksaa sängylle heittää omalla petausvuorollaan :D

   Poista
 2. Oih ihana peitto! <3 Rentoa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulit sinä mieleen tästä peitosta :D Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Aivan ihanat nuo tähtivalot! Tykkään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Eikä ollut edes kalliit, kun käytin vielä alekoodin :)

   Poista
 4. Ihana valosarja ja tunnelma teillä! Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat tähtivalot ja muutenkin kiva blogi! Klikkasin lukijaksi. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.