SOCIAL MEDIA

Pinnatuolit keittiöön

Eilen jo vilautinkin hieman tuoliprojektiani, johon intouduin Checklist -blogin Heidin innostamana. Olen pitkään haaveillut valkoisen ruokapöytämme ympärille eripari tuoleja ja vihdoin sain aikaiseksi tarttua toimeen. Kirppispalstalle ostoilmoitus ja viikon sisällä minulla olikin viisi valkoista pinnatuolia kunnostamista odottamassa. Tällä viikolla hioin ja maalasin niistä kaksi, loput kolme odottavat seuraavaa inspiraatiota.Koska tuoleja on viisi, minun täytyy joko luopua yhdestä tai löytää vielä yksi lisää. Mietinnässä on myöskin se, maalaisinko kaksi tuoleista mustaksi. Vai jättäisinkö kuitenkin neljä valkoista pinnatuolia ja hankkisin kaksi jotakin aivan muuta tuolia niiden kaveriksi. Kyllä osaa ihmisellä olla suuret ongelmat.


Tämä ensimmäisenä maalaamani parivaljakko on joka tapauksessa lempparini ja nämä jäävät pöydän ympärille varmasti. Ihastuin täysillä tuolien muotoon ja pieniin yksityiskohtiin jaloissa ja pinnoissa.


Ovathan ne selvästi itse maalatut ja vuosiakin niillä on jo rutkasti takana, mutta uudet tuolit halutessani, olisin hakenut ne kaupasta. Nämä tuovat mielestäni kaivattua rouheutta ja kerroksellisuutta keittiöön. Ja ovathan ne aivan ihanat!


Mukavaa lauantaita!

18 kommenttia :

 1. Istun parhaillaan juurikin samalaisella pinnapenkillä :)

  VastaaPoista
 2. Täydellisiä!! Täällä edelleenkin odotetaan vielä yhtä tai kahta tuolia ja sitten alkaa olla kokonaisuus valmis :) Nää on näitä kivoja, mutta hitaita projekteja ;) mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan hitaita projekteja, ei yhtään huvittaisi tarttua kolmeen jäljellä olevaan pinnatuoliin... Täytyy ehkä pari viikkoa huilia ja yrittää miettiä, että minkälaiset niistä muista tuoleista haluan :)

   Poista
 3. Ihanat pinnatuolit! Voisitko tulla hiomaan ja maalaamaan tuon minunkin tuolin? ;)
  Kannattaa varmaan makustella rauhassa mikä tuntuu parhaimmalta vaihtoehdolta.
  Voishan se olla aika kivan näköistä jos olisi seka mustia että valkoisia tuoleja.
  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan nyt kuitenkin jättää tarjouksen väliin, itsellä oottaa vierashuoneessa vielä kolme tuolia samanmoista käsittelyä :) Täytyy joo miettiä rauhassa, ettei sitten harmita myöhemmin. En meinaan kyllä montaa kertaa aio niitä tuoleja maalata!

   Kivaa sunnuntaita teillekin!

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! kyllä pinnatuolit on sitten kivoja :)

  VastaaPoista
 5. Voi, ihanaa olla inspiksenä sun projektille! :) Hyvältä näyttää! Itse päädyin lopulta kahteen mustaan ja kahteen valkoiseen tuoliin, ainakin meidän keittiössä yhdistelmä toimii. Meillähän on muuten tosi samantyyppiset keittiöt...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun teit sen postauksen, sain vihdoinkin itseäni niskasta kiinni tän tuoliprojektin suhteen :) Neljä valkoista ja kaksi mustaa saattaisi kyllä toimia hyvin meillä, saa nähdä mihin lopulta päädyn. Meidän keittiö on siis tuommoinen H-mallinen ja ite oon kyllä tykännyt. Tosin kaapinovet haluaisin vaihtaa ihan perusvalkoisiin ilman noita reunuskaiverruksia ja uusi liesi on ollut ostoslistalla jo pitkään, aika karmea tuo alkuperäinen....

   Poista
 6. Ihanat pinnatuolit! Meillä on myös maalailtu ruokapöydän tuoleja ja pöytää viime aikoina. Ja saman ongelman äärellä painittiin, sillä tuoleja löytyi meilläkin vain viisi ja harkitsen, että maalaisiko yhden nyt kokonaan eri värillä.

  Ja tartuin vihdoin heittämääsi haasteseen. Ensimmäinen väri löytyy nyt blogista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt suunnittelutaukoa niiden muiden tuolien kanssa, alkuinnostuksessa noi kaksi jaksoin hioa, mutta enää ei jaksaisi millään :)

   Kiva kuulla, täytyykin heti käydä lukemassa juttu :D

   Poista
 7. Oi että on kauniit :)) ja sopivat tosi hyvin teille:)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.