SOCIAL MEDIA

Kuistin talvikukkia

Järkkärini lähti tänään kohti Helsinkiä ja Canonin huoltoa ja kyseisellä reissulla se tuleekin olemaan pari seuraavaa viikkoa, jos sitä kannattaa edes korjata. Onneksi ehdin ennen kameran hajoamista räpsiä muutaman kuvan etupihan talvikukista.


Puksipuut laitoin talvehtimaan autotalliin (tai yritin laittaa, toivottavasti selviävät kesään) ja niiden tilalle suuriin valkoisiin ruukkuihin pääsi kaksiväriset callunat.


Kuistilla koivupöllin päällä joulutunnelmaa tuo pieni sypressi. Voi kun siihen saisi vielä valot, niin se olisi täydellinen. Meidän talossa ei vain ole pistorasiaa tuossa kuistilla.


Fb:n kirpparilta löysin erään naisen tekemiä havukransseja ja pakkohan minun oli ostaa sellainen oveen.


Kranssi on tehty upeasta hopeanhohtoisesta katajasta ja sen voi huoletta laittaa aikanaan kompostiin, sillä teossa on käytetty vain maatuvia materiaaleja.


Onko teillä jo talvi-istutukset valmiina?

Kivaa torstaita!

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti säilyvät talven yli, en jaksaisi moneen kertaan istutella :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Toi kranssi oli ihan mieletön löytö! Ja se on todella iso, halkaisija n. 40cm :)

   Poista
 3. Oi miten kauniin näköistä! :) itsellä on talvi-istukset ja valojen laitot vielä aivan kesken.... mutta hiljaa hyvä tulee ;) toivon ainakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin puuttuu vielä valot ulkoa: ei olla päätetty, että kaadetaanko yksi tuija, niin en viitsi siihen turhaan valoja ripustaa, jos päätyy polttopuuksi :) Muttta hiljaa hyvä tulee!

   Poista
 4. Voihan kamerat! Mun kanssa huollossa. Onneksi lähetin, koska niin ne vaan oli tilannut uuden objektiivin sekä jotain muita osia. En kuvitellut vain vikoja!! Huh! MEni vielä takuun piikkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onnekkaalla meni sentään takuun piikkiin :) Mä tein semmoisen lähetteen, että jos maksaa yli 250e, niin niiden täytyy ilmoittaa ennen korjaamista, niin voidaan miettiä, kannaattaako edes korjata.... Ei muuta mutta tarvittaisiin edelleenkin se uusi liesi, niin ei olisi ihan kaikkeen varaa...

   Poista
 5. Kauniita kukkia!! Oikein mukavaa viikonloppua ja toivotaan, että kamera ei ihan kamalia maksais ja saisit sen joku päivä taas takas, vaikka kyllähän sitä ilman kameraakin elelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan meinasi unohtua vastata tähän :) Mulla on niin surkea kännykän kamera, että sillä ei paljoa viitsi blogikuvia ottaa... Joten toivottavasti saisin pian järkkärin takaisin!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä! Jotkut ne vaan osaa väkertää kaikenlaista :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.