SOCIAL MEDIA

Puhdistettu pärekori

Täällä kerroin V:n isänisän tekemästä pärekorista, joka meidän oli tarkoitus ottaa osaksi sisustusta. Koska pärekori oli ollut vuosia kylmässä varastossa, siihen oli tullut homepilkkuja ja mietinkin, kuinka niistä pääsisi eroon. Edes ystäväni google ei osannut auttaa, joten riskillä oli mentävä. Ostin pullollisen Tikkurilan Homeenpoistoa ja keittiösienellä hankasin sitä homeisiin kohtiin. Ja kas, se tehosi.


Hieman risainenhan se on (ja V ehti jo lisääkin sitä rikkoa), mutta torkkupeiton säilytykseen se käy mainiosti. Ja mikä tärkeintä, sillä on tunnearvoa V:lle.


Ja kyllä, Elloksen tilaukseeni päätyi muun muassa tämä ihana porotyyny.Kivaa tiistaita!

8 kommenttia :

 1. Siitähän tuli huomattavasti siistimpi. Pärekorit on ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sinne voi jopa kuvitella laittavansa jotakin :) Ja pärekorit ON ihania, etenkin nämä tunnearvolla varustetut <3

   Poista
 2. Hienosti puhdistui - ja pärekorit vaan ovat kauniita - kerrankin olen hyvilläni laiskuudestani, että en mennyt omia pärekorejani aikoinaan valkoiseksi maalaamaan - nyt ne viehättävät juuri tuollaisina puunvärisinä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yhden pärekorin olen spraymaalannut mustaksi ja lehtikorina se toimiikin hyvin sen värisenä :) Mutta tätä en maalaisi mistään hinnasta <3

   Poista
 3. Poron päiväunipärekori :). Ihana <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Yllätyin kyllä itsekin, kuinka hyvin tuo Homeenpoisto tehosi :) Ja korikin säilyi melko ehjänä!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.