SOCIAL MEDIA

Tuulikaapin muutos

Eilen minuun iski kamala migreenikohtaus, joten vappuaaton juhlinta jäi vähälle: painuin sänkyyn kymmeneltä torkuttuani ensin sohvalla pari tuntia. Siksi jäi tekemättä myöskin villi vapunjuhlinta postaus. Voimmekin siis tänään siirtyä suoraan asiaan.

Tuulikaappimme näytti aikaisemmin tältä:
Kamalaa, tiedän. Ja pahoittelut luokattoman huonosta kuvanlaadusta. Seinissä oli samaa lasikuitutapettia kuin kodinhoitohuoneessa, joten päädyin kodarin kanssa samaan ratkaisuun: maalasin tapetit Tikkurilan sävyllä X487, sillä tutulla ja turvallisella laastilla. Tapetit oli myös laitettu vähän miten sattuu, nurkat ovat rutussa yms., mutta emme jaksaneet tuulikaappiin maalausta enempää panostaa. Jo pelkällä maalilla saa ihmeitä aikaan.


Kirsikan värinen lipasto oli hyvä ja toimiva, ainoastaan väri oli väärä. Päätinkin kokeilla sen maalaamista. Mies oli hieman epäluuloinen maalaamisen onnistumisen suhteen, mutta yllätyimme molemmat, kun lopputulos näytti tältä.


Patteriseinälle ripustin keittiössä aikaisemmin olleen taulun, joka ei muuten ole vinossa, vaikka kuvassa siltä näyttää.


Koska maali oli ylijäämää kodinhoitohuoneesta, selvisimme tuulikaapin "remontista" ainoastaan kolmella hankinnalla. Ensimmäinen niistä päätyi seinälle, Umbran Sticks-naulakko.


Toinen hankinta oli uusi matto sen vanhan (ja kammottavan) ruskean tilalle.


Kolmannen hankinnan tein viime syksyn Hulluilta Päiviltä. Mies katsoi hieman pitkään, kun heräsin varta vasten ennen kasia ja asetuin koneelle valmiina nettihullailuun. Ja minkä vuoksi? No pienen oliivipuun tietenkin.

Älkää välittäkö noista rutuista tapetissa, ei niitä oikeasti kukaan katso :)

Mitäs pidätte uudistuneesta tuulikaapista? Halvalla selvittiin ja itse olen enemmän kuin tyytyväinen. Vaihdettiinhan me jalkalistatkin tuulikaappiin, mutta niitä en laskenut erikseen tuulikaapin menoihin, koska uusittiin koko talon jalkalistat. Ei tuo muutama metri enää siinä budjetissa tuntunut. Ja hei, kävin eilen ostamassa kamerajalustan (halpa kuin mikä eikä todellakaan mitään ammattilaismallia, mutta kyllä se vapaan käden voittaa). Huomaatteko mitään parannusta näissä uusissa kuvissa?

Mukavaa vappua! Meillä olisi tänään tiedossa autotallin siivousta, nyt kun ollaan vihdoin saatu remontti valmiiksi.

14 kommenttia :

 1. tosi upea! lipaston maalaus onnistui hyvin ja kokonaisuudessaan variskaala on silmia hiveleva. en malta odottaa tuulikaappiin astumista!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi pääsette elokuussa astumaan tuulikaappiin :)

   Poista
 2. Wau mikä raikastus! Maalilla on kyllä ihmeellinen vaikutus, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali on kyllä ehkä paras keksintö ikinä :D Raikas onkin juuri oikea sana kuvaamaan muutosta!

   Poista
 3. Siis hieno tuli...kyllä kannatti aas pieni pintaremontti..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Pieni pintaremontti on monesti ihan riittävä, varsinkaan kun mikään ei varsinaisesti ollut rikki tai epäkäytännöllistä :)

   Poista
 4. Tosi hieno tuo naulakko! Ja tervetuloa takaisin blogosfääriin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihastuin tohon naulakkoon heti, kun näin sen! Eikä ollut edes kallis, kun Askossa oli silloin kaikki -25% :) Kiitos, takaisin oli mukava tulla, kun näin moni minua odotti <3

   Poista
 5. Upee muutos! Tuo naulakko on makee ja oliivipuu kans!
  Kivaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllähän tuo parempaan suuntaan muuttui :) Mukavaa viikonloppua teillekin!

   Poista
 6. Ensinnäkin tervetuloa takaisin! Ja onnea uusista,mieluisista työkuvioista.Me immeiset vietetään kuitenkin niin paljon elämästämme siellä työpaikalla että soisi jokaiselle työn olevan edes jollain lailla mieluista :)

  Ja tuulikaappihan muuttui edukseen.Noin sitä pikku asioilla saa paljon aikaan.Noista rutuista.Mie olisin vetänyt mattopuukolla nurkan auki,liimannut tapetin kiinni ja paklannut tai listoittanut nurkan. Tämä tietysti onnistuu vaan jos tapetti on tuosta "pehmeää" että sen saa suoraksi.Mutta eihän nuo rutut hirveesti haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihan totta, että työn pitäisi olla edes jollain lailla mieluisaa... On henkisesti todella raskasta lähteä aina väkisin töihin.

   Se olisi tietenkin ollut yksi mahdollisuus päästä rutuista eroon, mutta noita kun ei ollut joka nurkassa, niin olisi sitten ollut vähän hölmöä listoittaa yksi nurkka. Tai vaihtoehtoisesti kaikki, mutta mun silmään listat nurkissa ei olisi oikein sopinut.... Paklannut kun en olisi sitä kumminkaan, nurkan hiominen on sen verran v-mäistä puuhaa :D

   Poista
 7. Todella huima parannus! On se vaan jännä, että miten tavallaan pienellä vaivalla saa todella paljon aikaan.. tosin tuollaisenkin homman aloittaminen vaatii välillä suuria ponnisteluja ;) Itse mietin seinien maalaamista sen reilu 3-vuotta ;) Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on yleensä se aloittaminen ongelma :) Tosin mun tapauksessa ongelma on ideoiden loppuunsaattaminen... Innostun aina ihan kympillä ja aloitan jonkun homman, mutta se ei välttämättä valmistu koskaan :D Mut hei, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se meni! Kivaa viikonloppua sullekin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.