SOCIAL MEDIA

Se pieni ero

Minä olen yleensä ollut meidän perheessä se, joka petaa aamuisin sängyn. Suurin syy tähän on ollut se, että miehen mielestä se on täysin turhaa hommaa ja kun niitä koristetyynyjäkin on joku haalinut niin tolkuttomasti... Uuden työni myötä asia kuitenkin muuttui, sillä aamuvuoroihin minun täytyy lähteä jo ennen miehen heräämistä.

Tältä näytti sänky maanantaina:


Ja ihan vertailuksi se minun versioni:


Kyllä meissä taitaa olla se pieni ero: miehet Marsista ja naiset Venuksesta, vai miten se meni....

12 kommenttia :

 1. Heheh :D
  Mä meinasin kans ottaa kuvan kun mies oli laittanu kylppäriin uudet käsipyyhkeet. Meillä on kolme koukkua, ja jostain syystä se oli jättäny keskimmäisen koukun tyhjäksi, vaan mies voi tehdä niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hyvä! Mä antaisin tosin aplodit, jos V joskus edes vaihtaisi käsipyyhkeet :) Sen mielestä on ihan ok käyttää samaa pari kuukautta....

   Poista
  2. Se vaihtoi ne olosuhteiden pakosta, mä olin laittanu pyyhkeet pesuun enkä ollu heti laittanu uusia tilalle. Joten aplodit voi vetää takas ;)

   Poista
  3. No mä jo ajattelinkin, että voiko mies olla noin omatoiminen :D

   Poista
 2. Meillä P vaihtoi lakanat tuossa männäviikolla. Pussilakanat oli puhtaat, mutta aluslakana ja tyynyliinat jätti vaihtamatta. Mitäs niitä turhia, kun ei ne kuulemma edes likaannu... Ja mä en millään keksi, että millä ihmeen logiikalla muka juuri pussarit olisivat se eniten likaantuva osa vuodevaatteista :D

  VastaaPoista
 3. Mun täytyy nyt antaa pisteet sun miehelle :). Tykkään enempi tollasesta huolettomasta "asettelusta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi kertoa nämä terveiset miehelle, kunhan palaa työmatkalta :)

   Poista
 4. Voihan mies :D Meillä kylä taitaa olla tuo toinen puolisko se estetiikaan ystävä enemmän kuin minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä käydään edelleen sotaa koristetyynyistä, mies kun ei ymmärrä niiden tarkoitusta ollenkaan :) Hyvähän se on, että joillakin on roolit toistepäin!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.