SOCIAL MEDIA

Betonia ja pellavaa

Viime viikolla Helsingissä lomaillessani piipahdin mm. Granitissa ja H&M Homessa. Olin kuin pikkulapsi, kun hipelöin kaikkea mahdollista. Tavaroiden hiplaaminen, se käsituntuma, onkin minulle "se juttu" shoppailussa. Melko vähän siis tulee tilattua netistä, vaikka se hyvin helppoa onkin nykypäivänä.


Jo Granitiin mennessäni tiesin, että betoniruukku on saatava. Ja betoniruukun minä sain. On se vaan niin ihana!


H&M Homesta tarttui matkaani pellavainen kaitaliina. Olen pitkään etsinyt kesäistä liinaa ruokapöydälle ja vihdoin se löytyi.Pellava on kyllä todella kaunis materiaali.


Löytyi sieltä H&M Homesta myös kaksi beigeä tyynynpäällistä, jotka päätyivät makuuhuoneeseen. Ne taisivat kyllä olla ihan vain puuvillaa.


Aurinkoista lauantaita!

10 kommenttia :

 1. Minulla on tuo samainen ruukku ja se on IHANA!!

  Kivaa lauantaita!! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ON ihana! Mies katsoi kyllä hieman pitkään, kun Helsingistä asti piti betonia hakea :)

   Poista
 2. Ihanat ostokset. :) Kiva tuo betoni ruukku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikki ostokset tuli tarpeeseen, joten hyvä reissu oli :)

   Poista
 3. Päädyin blogiisi etsiessäni tietoa saunasuojasta ja -vahasta. Ihana blogi, täytyypä alkaa seuraamaan. Minulla on saunaremontti mökillä menossa, joten kyselisin kokemuksia mainitsemistani tuotteista. Miten valkoinen saunasi on kestänyt käyttöä? Tarvitseeko käsittelyä uusia myöhemmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja tervetuloa mukaan!
   Vuoden kokemuksella valkoinen sauna on kestänyt käyttöä hyvin, mutta meillä saunotaan melko harvakseltaan (ei siis edes joka viikko), joten en osaa sanoa, miten kestää esim. päivittäisessä käytössä. Laitoin saunasuojaa ja -vahaa kaksi kerrosta ja pinta jäi hieman "tahmeaksi". Meitä se ei ole häirinnyt, mutta esim. seinään nojatessa eron perinteiseen puuhun tuntee. Yhdellä käsittelykerroksella näin ei varmaankaan kävisi, mutta yksi kerros ei mielestäni vaalentanut tarpeeksi.
   Uskon, että käsittely täytyy jossakin vaiheessa uusia, mutta meillä siihen ei ainakaan vielä ole tarvetta. Toki jos saunaa käyttää paljon, voi uusimistarve tulla nopeastikin. Lisäksi on mainittava se, että saunasuoja ja -vaha olivat HYVIN vetisiä, joten varsinkin katon maalaaminen oli sotkuista. Telana kannattaa käyttää superlon telaa, joka imee vahaa itseensä ja levittää sen siististi, joten ei tule valumia.
   Tämä oli nyt hyvin ympäripyöreä vastaus, mutta toivottavasti auttoi edes jonkin verran :) Tsemppiä saunaremonttiin!

   Poista
  2. Ja vielä korjaus: ei kannata käyttää telaa vaan pensseliä :) Meidän rautakaupassa ainakin myytiin siinä saunasuojien ja -vahojen läheisyydessä semmoisia vaahtomuovi pensseleitä.

   Poista
  3. Kiitos vastauksestasi. Lämmintä alkukesän päivää :)

   Poista
 4. Upea betonimaljakko! Mä kävin eilen kanssa ekaa kertaa ihanassa Granitissa ja ruukku teki mieli ostaa, mutten voinut, kun kantamuksia oli liian paljon jo entuudestaankin ja olin junalla liikenteessä:) Seuraavalla kerralla ostan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihan mielettömän ihana! Itse lähdin taktisesti autolla Helsinkiin juuri sen vuoksi, että voin ton betoniruukun ostaa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.