SOCIAL MEDIA

Paluu

Tänään tuli se tunne. Se tunne, jota olen odottanut yli puoli vuotta.

Lokakuussa aloitin uudessa työssä viranomaistehtävissä ja koska asumme suhteellisen pienessä kaupungissa, koin blogin kirjoittamisen hankalaksi. Vaikken kovasti itseäni ole blogissa kuvannut, niin minun ja kotini tunnistaminen ei vaatinut kovinkaan suurta salapoliisityötä. Sen lisäksi olin väsynyt, todella väsynyt. Työ ei missään määrin ollut unelmatyötäni eikä se vastannut koulutustanikaan, mutta tässä taloustilanteessa mistä tahansa työstä tulee olla iloinen. Ja siksi minä jaksoin raahautua joka aamu toimistolle ja tehdä työni hymyssä suin. Vaikka henkisesti olin loppu.

Kolme viikkoa sitten sain puhelun eräästä hakemastani työpaikasta ja tämä puhelu loppui lauseeseen: "tervetuloa meille töihin". 19.5. aloitan vakituisessa työssä kehitysvammaisten kanssa ja voin sanoa olevani onneni kukkuloilla. Työ on juuri sitä käytännön tekemistä, joka sopii minulle toimistossa istumista paremmin. Lisäksi pääsen käyttämään kuntoutuksen osaamistani sekä luovia menetelmiä päivätoiminnan ohjaamisessa. Nyt siis vain nautin lomastani, ennen uuden työn alkua.

Palatakseni siihen tunteeseen. Tänään minun oli avattava blogger, ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen, ja näpyteltävä tämä teksti. Kerrottava teille hyvät uutiset ja pahoiteltava pitkää poissaoloa. Nyt on aika palata blogin äärelle. Toivottavasti te lukijat olette siellä vielä!

Kuva: themescompany.com

22 kommenttia :

 1. Tervetuloa! Täällä ollaan. Onnittelut työpaikasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä tosi innoissani! Hyvä, että meidän talouteen tulee edes yksi vakityöpaikan omaava :D

   Poista
 2. Welcome back ja onnea onnea uudesta työpaikasta! :))

  VastaaPoista
 3. Voi Jossu! Ihanaa! Tänä aamuna vielä unenpöpperössä tsekkasin kännykällä mailit. Bloglovinin tiedotteessa ensimmäinen silmiini osunut juttu oli tämä postaus. Yleensä en aamuisin töihinlähtökiireissä ala mitään blogeja edes avaamaan, mutta nyt avasin ja leveä hymy nousi naamalleni! Sä pelastit paluullasi koko mun työpäivänkin, ja vihdoin nyt kotiuduttuani pääsen sen sulle sanomaan: Ihanaa että tulit takaisin ja oikein, oikein paljon tervetuloa! <3 <3 <3 Ja paljon onnea uudesta työpaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Dara! Mulle levisi ihan valtava hymy naamalle, kun luin tän kommentin <3 Kiitos paljon!

   Poista
 4. Moikka, kiva nähdä, lukea ja iloita, että olet bloggerissa jälleen! Hauskaa vappua! <3

  VastaaPoista
 5. Hienoo, tulit takas! <3 Ja onnea onnea uudesta duunista! :) Kivaa vappua myös!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että tulit takaisin! <3 olen odottanut :) Ja sinun työsi kuulostaa ihanalta ja arvokkaalta. Olen joskus työskennellyt kehitysvammaisten kanssa. Onnea työlle ja blogin avautumiselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kivoista sanoista! Kehitysvammaisten kanssa työskenteleminen on vähän sellaista, että osalle se sopii ja osalle ei missään nimessä :)

   Poista
 7. Täällä ollaan :) Aivan mahtavaa että olet takaisin, ikäväkin ehti iskeä ja monesti, mutta jeee, nyt saan sanoa heipat niille ;) tervetuloa takaisin <3 ja vielä ehdin toivottaa ihanat vaputkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kylläpäs tuli tähän aamuun hyvä mieli :) Mukava kuulla, että on kaivattu!

   Poista
 8. Hei tervetuloa takaisin ja onnea uudesta työpaikasta! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.