SOCIAL MEDIA

Vierashuoneen uusi valaisin

Vierashuoneemme on ollut ilman kattovalaisinta lähes puoli vuotta, edellinen kun täytyi myydä vieraiden lyödessä siihen jatkuvasti päänsä. Huonekorkeutemme on vain 240 cm, joten roikkuvat valaisimet aiheuttavat pienoisia ongelmia. Syksyn tullessa huoneeseen oli kuitenkin saatava valoa. Olin jo pitkään katsellut erästä Elloksen kattoplafondia ja kun postista tipahti -40% alekoodi, oli ostopäätös varma. Ja tässä tämä kaunotar nyt on.


En edelleenkään ole perinteisten plafondien ystävä (vieraat ovat sen jo otsissaan tunteneet), mutta tälläiset hieman erikoisemmat yksilöt miellyttävät kovasti silmää. Mielestäni valaisimissa täytyykin olla aina "jokin juttu", ei vain tylsää pyöreää valolänttiä katossa.


Nyt kun huoneessa on jälleen valoa, voisimme vihdoin harkita listoitusta. Olihan se jo huhtikuuta, kun saimme huoneen rempattua. Listat on kylläkin ostettuna autotallissa (sieltä löytyy myös koko talon jalkalistat), myivät vain huonoa tavaraa, kun vieläkään ei ole itsekseen mennyt paikoilleen.


Kyllä tämä remontti vielä joskus valmistuu... Ehkä...

Kivaa tiistaita!

6 kommenttia :

 1. Ellos on kyllä ihan paras valaisinkauppa! Oon kans tehnyt sieltä tosi kivoja ja edullisia löytöjä. (Ja just eilen tuijottelin olohuoneen katossa pönöttävää perusplafondia, jonka olemassaolo on unohtunut ihan kokonaan, kun siinä ei oo enää aikoihin palanut kuin yks lamppu kolmesta, muttei oo kiinnostanut vaihtaakaan).

  Kivan valinnan teit! Ja remontti itsessään on mun mielestä oikeestaan kivempaa kuin se, että se on valmis. (Siis jos ei oo kyseessä mikään suurremontti, vaan sellainen, jonka keskellä voi elää normaalisti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me ollaan tämän keskellä eletty jo vuosi :) Mä vaan toivoisin, että olisi pian valmista, jotta voisi käyttää rahaa (ja aikaa) muuhunkin... Mutta makuuhuone on edelleen tekemättä (ja parin huoneen ikkuna- ja ovilistat sekä tietenkin koko talon jalkalistat), joten vielä ei kannata innostua :D

   Poista
 2. Meiltä tämä samainen plafondi löytyy makkarista ja joka ilta ennen nukkumaan menoa ihailen sen kauneutta! :) Oli siis tosi hyvä ostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogista mä sen taisinkin alunperin bongata :) On kyllä aivan ihana!

   Poista
 3. Kaunis :) Aina kannattaa odottaa aleja, koska ne aina tulee. Mä oon monet kerrat meinannu ostaa jotain, mut odottanut just kuponkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on NIIN totta! En meinaan koskaan olisi maksanut tästä kyseisestä valaisimesta 70e + postikulut, mutta 46e postikulujen kanssa sopi hyvin :) Ja varsinkin kun ostettiin tämä siitä pinkistä matosta saaduilla rahoilla ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.