SOCIAL MEDIA

Six Flags Over Texas

Kavimme sunnuntaina siskoni perheen kanssa Arlingtonissa sijaitsevassa Six Flags Over Texas -huvipuistossa. Puisto oli kooltaan valtava, emmeka viiden tunnin aikana ehtineet nakemaan laheskaan kaikkea.


Vaikka kavimme paaosin vain lasten laitteissa, niin hauskaa oli. Ja kun kerran paastin sisaisen lapseni valloilleen, taytyi minun paasta valokuvaan Scooby-Doon kanssa. Pahoittelen hieman rajahtanytta olemustani (ja typeraa ilmetta), viisi tuntia +32 asteessa tekee tehtavansa.


Kavimme myos korkean nakoalatornin huipulla. Hieman erinakoista kuin Suomessa.Mukavaa viikkoa! Seuraavan postauksen teenkin taas kotisohvalta.

6 kommenttia :

 1. Kiva kuva sinusta ♡

  Mut miksiköhän minun lukulistalle ei ole tullut sinun aikaisempia postauksia sieltä. Just eilen sua mietin milloin tulet takaisin suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Hmm, en kylla osaa tohon vastata. Muut on kylla nahnyt aikaisemmatkin, kun ovat kommentoineet. Osaakohan joku Bloggerista enemman ymmartava vastata?

   Poista
 2. Mäkin olen käynyt Six Flagsissa! ;) Mahtava paikka. Superman rideen en kyllä uskaltanut mennä :P.

  Kesäisin kuva <3

  VastaaPoista
 3. Täälläkin yksi Six Flagsissa käynyt, aika huikea paikka. :) Voin samaistua myös aiemman postauksen harmistukseen siitä, että joku on mennyt säätämään matkalaukun painorajat aiiivan liian pieniksi. Asuin vuoden Jenkeissä, palatessani mulla oli tosin neljä matkalaukkua Suomeen tuotavaksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Six Flags oli kyllä mieletön! Mihinköhän tästä matkalaukkuasiasta voisi valittaa? :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.