SOCIAL MEDIA

Syyskukkia kuistille

Kaikki kesäkukkani selvisivät hengissä syyskuuhun saakka, hiphei! Tämä on oikeasti aplodien arvoinen suoritus minulta, sen verran surkea hortonomi olen. Viilentyneiden ilmojen mukana oli kuitenkin aika vaihtaa syyskukat kuistille. Terassille en varmaan mitään istutakaan, kynttilät ja ruskan värjäämät oksat saavat kelvata tunnelman luojina.

Suuriin valkoisiin ruukkuihin ostin kellokanervat, joiden kaveriksi keräsin käpyjä. Mielestäni näistä tulikin todella kivan näköiset.Ulko-oven viereen istutin kaksi callunaa. Valkoiset koristekivet saivat jäädä raikastamaan kokonaisuutta.Vielä kun löytäisin suuren (ja edullisen) lyhdyn oven toiselle puolelle, niin etupiha olisi valmis syksyyn. Tai no, jonkun pitäisi kyllä jaksaa haravoida.

Osaako joku muuten kertoa, voiko multa jäätyä talvella ja näin ollen halkaista kukkaruukun? Luin jostakin, että ruukut pitäisi tyhjentää talveksi, mutta mihinkäs minä sitten talvijutut laitan?

Reipasta lauantaita!

10 kommenttia :

 1. Valkoinen ruukku, käpyineen ja kanervoineen on tosi kiva! Onko ruukutkin tämän syksyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on munkin mielestä kyllä onnistunut :) Ostin ruukut alkukesästä kesäkukille, http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/2013/05/kesakukkia.html

   Poista
 2. Onpas kivannäköiset istutukset! :) Tykkään erityisesti tuosta käpyideasta, taidan napata idean omiin istutuksiin kunhan saan kesäkukat pois. Ne vielä hieman kukkivat, ihme kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävyt toi kyllä sitä syksyistä tunnelmaa, mitä halusinkin :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän kiva tuo ruukku!! Like it alot!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään noista valkoisista ruukuista ja toivon nyt sormet ja varpaat ristissä, että ne ei halkea talven aikana :)

   Poista
 4. Ihanat noi pikkukärryt! Ja valkoiset kivet. Kaikki asetelmat hienoja. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ruukut voivat haljeta nimim.kokemusta on :( Ihana blogi! Juuri löysin sen ja älä ihmeessä lopeta. Mieluummin itsekin luen "normaaleja" sisustusblogeja jossa ei ole maksettu jokaisesta sisustustyynystä 100€... onhan ne hienoja mutta monellako oikeesti on niihin varaa? Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! Juu, kuulinkin jo kaverilta, että ruukut voivat haljeta, mutta täytyy ottaa se riski :/

   Kyllähän sellaiset sisustuslehtien kuvilta näyttävät kodit ovat hienoja, mutta harvalla sellaiseen sisustukseen on oikeasti varaa. Niissäkin blogeissa monet tavaroista on ilmaiseksi (tai ainakin huimalla alennuksella) saatu mainostusmielessä. Ja sitä en kyllä ymmärrä, että saadaan yritykseltä X tavaraa lainaan ja levitellään ne omaan kotiin ja sitten tehdään siitä postaus. Mutta jokainen tavallaan, ei se minulta ole pois :)

   Kiva kun jätit kommentin ja tervetuloa mukaan :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.