SOCIAL MEDIA

Mediahuoneen Bestå

Mediahuoneessa ollut mustanruskea Lack sai lähteä, kun viime viikon perjantaina päätin hypätä autoon ja ajella Kuopion Ikeaan, ajatuksenani kotiuttaa valkoinen Bestå kahdella vetolaatikolla. Halusin saada huonetta rauhallisemmaksi piilottamalla dvd:t ja cd:t katseilta sekä pölyltä. Kasauksen jälkeen ihmettelin kuitenkin rakoa, joka jäi hyllyn ja vetolaatikon etupaneelin väliin. Melko ärsyttävä.


Päätin kuitenkin päästä tämän asian yli, sillä laatikosto on muuten aivan täydellinen. Nyt vain pähkäilen sitä, kuinka kaiuttimet tulisi sijoittaa. Vielähän asialla ei suurta merkitystä ole, sillä videotykki on edelleen haavelistalla. Vahvistimella kuunnellaan kuitenkin radiota, joten kaiuttimet ovat aktiivisessa käytössä.

Aluksi laitoin molemmat kaiuttimet lattialle, Bestån molemmin puolin. Etenkin, kun niitä ei ole kauneudella pilattu. Tässä vaihtoehdossa taso jää kuitenkin kovin tyhjäksi.


Mielenkiinnosta kokeilin nostaa vasemman puoleisen kaiuttimen tason päälle. Ja sehän toimii.


Olkoot siis näin ainakin siihen saakka, kun videotykki tulee ajankohtaiseksi. Luultavasti myös kukat saavat lähtöpassit tulevan valkokankaan tieltä... Ja toivottavasti mies keksii tuolle valkoiselle antennijohdolle toisenlaisen patenttiratkaisun....

Mukavaa torstaita!

8 kommenttia :

 1. Kandee soittaa siihen Ikean helppinumeroon, ne ehkä osaa neuvoa miksi nuo raot jäivät.. En usko, että ne siihen kuuluvat :O)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti ne rakoset kuuluu siihen, ainakin seuraavista kommenteista päätellen :)

   Poista
 2. Meillä myös olkkarissa tuollainen ja ärsyttää tuo rako. Ensin jopa epäilin miehen kasaustaitoja kun tuo tuntuu niin tyhmältä. Nyt oon saanut tarpeekseni ja taidan ens ikean reissulla ostaa siihen ovet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilin omia kasaustaitojani ja hetken jo kävi mielessä, että oon unohtanut ostaa jonkin osan :) Mä en millään haluais ovia, joten täytyy kokeilla anonyymin vinkkiä :D

   Poista
  2. Täytyypä itsekin kokeilla tuota Anonyymin vinkkiä! Me kerran katsottiin ikeassakin tuollaista koottuna ja siinäkin oli sama rakonen.

   Poista
  3. Mä kokeilin tota vinkkiä ja kyllä se auttoi :) Eihän se rakonen ylhäältä katsottuna mihinkään hävinnyt, mutta nyt sitä ei näy edestä päin, joten on paljon parempi :D

   Poista
 3. Sen rakosen saa piiloon. Mulla on sama tv-taso ja oli sama ongelma, johon sitten vaan tyydyin, kunnes mies muutti taloon ja piti saada xbox mahtumaan tuohon koloon. Huomasin sitten kun aikani sitä ihmettelin, että tasoa varten olevat metallituet voi laittaa yhden kolon alemmas, jolloin tuota rakoa ei jää ja mahtuu tosiaan xbox:kin koloseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti vinkistä, täytyy mennä heti kokeilemaan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.