SOCIAL MEDIA

Hääkutsua pukkaa

Tästä ei missään nimessä ole tulossa vaateblogi, mutta nyt pukkaa semmoista ropleemaa, että tarvitsen teidän ihanien naisten (oletan törkeästi, että siellä ei mieslukijoita kovinkaan sankoin joukoin ole) mielipiteen. Meillä on tänä kesänä tiedossa kolmet häät ja ensimmäiset, mieheni rippikouluaikaisen ystävän, ovat tasan viikon kuluttua. Mieheni toimittaa bestmanin virkaa, mutta itse en ole koskaan edes nähnyt hääparia. Tämän takia keltäydyin hankkimasta kallista juhlamekkoa, sillä eipä minua kukaan häissä tunne/katso. Ja koska itse vihkiminenkin tapahtuu juhlapaikalla, emmekä siis astu jalallakaan kirkkoon, en kokenut tarvetta hienostella.

Olinkin pihi ja ostin H&M:stä löytämäni trikoomekon, vaikka aluksi ajattelin, että eihän semmoinen käy päinsä. Varsinkaan, kun miehelläni on saketti. Aikani visioin asiaa pukukopissa ja mekko päätyi halvan hinnan vuoksi kassan kautta kotiin. Nyt onkin tuomion aika. Voiko tälläisessä asussa mennä (tuntemattomien) ihmisten kesähäihin? Älkääkä kiinnittäkö huomiota tuohon kuvissa näkyvään kuormalavaan. Se on ollut testattavana olohuoneessa kokonsa vuoksi, jotta näemme, minkä kokoinen pöytä on tarpeen.


Koska viikon päästä voi olla kylmä, pitkähihaisen virkaa toimittaa Vilan puolihihainen takki, jonka mallista tykkään todella paljon.


Sitten itse mekko edestä...


...ja takaa.


Ja jaloissa uudet rusettikorkkarit.


Lyhyet hiukseni aion keinolla millä hyvänsä laittaa pinneillä "nutturan" tapaan kiinni ja korviin suuret "timantti"korvakorut.

Mikä on tuomionne? Hitti vai huti? Varasuunnitelma on kaivaa kaapista jokin vanha kolttu. Olipas kamalaa olla itse kuvattavana....

12 kommenttia :

  1. Sinähän olet kaunis :) mekko istuu hyvin ja nuo kengät on aivan ihanat ( korkokenkäfani ilmottautuu) takiksi vaihtaisin ehkä jotain muuta, mutta ei tuo hassumpi ole. Juhlavaatteiden miettiminen on kyllä aina itseäni stressaavaa puuhaa ja millonkaan ole tyytyväinen, meinasin aloittaa vaatekaapin kunnon siivouksen ja rankalla kädellä laittaa pois kaiken mihin en ole vuoteen nykäissytkään, varovasti aloitin viime viikolla siivoamalla yhden hyllyn ja pussillinen vaatteita lähti, auts jääköhän kaappiin siivoamisen jälkeen mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on pysynyt vaatekaappi aika hyvin kurissa, koska miehellä on enemmän vaatteita kun mulla :) Pidän siitä kiinni, että jos en muista, milloin oon vaatetta käyttänyt, niin se joutaa pois!

      Takki ei oo kyllä paras mahdollinen, mutta en viitsisi villapaitaakaan kesähäihin laittaa... Enkä mustaa pitkähihaista...

      Poista
  2. Ootpa sinä nätti, pitkä ja hoikka! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, 162cm ei nyt ihan missinmitoissa vielä oo :) Mies aina sanoo, että se elää kääpiön kanssa...

      Poista
  3. Mekko on oikeinkin passeli häihin. Ja eikös se vanha totuus juuri ole, että juhlavaate voi olla edullisempikin, kun sitä harvemmin käytetään ja panostetaan sitten niiden jatkuvasti käytössä olevien arkivaatteiden laatuun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Meikäläisellä tuntuu koko kaappi olevan täynnä halpoja trikoovaatteita ja muutaman kympin farkkuja, jotka eivät montaa vuotta kestä... Noh, jos saataisiin tämä talon remontti valmiiksi, niin sitten voisin alkaa sijoittaa laadukkaisiin vaatteisiinkin. Opiskelijabudjetilla kun suurimman osan vaatteista olen ostanut, niin silloin ei laatu paljon vaikuttanut ostopäätökseen. Farkkujen hinta kun sai olla sen 20e :)

      Poista
  4. Vau mikä leidi! :) <3
    Mielestäni asuvalinta on juuri oivallinen tuohon tilanteeseen ja juhlaan!
    Peukku pystyyn täältä ja toivon että valitset juuri tuon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän asuvalinta ole varma, eipä ole parempaakaan tarjolla :D

      Kiva on kyllä päästä hähin, niissä on aina jotenkin ihana tunnelma!

      Poista
    2. Huippua! :)

      Häät ovat kyllä aina ihania, itsekin toivoisin kutsua häihin tai suurena unelmana olisi päästä tanssimaan omia !

      Poista
  5. Oikein hyvä valinta!!

    Kivat pohkeet :)))

    Mukavaa päivää sinulle kaunis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt oli kamala pettymys, kun en ollutkaan pelkkää lihasmassaa :D

      Ja toi pohkeiden kehuminen on mun mielestä outoa, se oli ensimmäinen paikka, mitä mies kehui, kun oltiin tavattu... Mun mielestä creepy :)

      Ihanaa päivää ihana!

      Poista
    2. LOPETA!!! En edes olettanut/ajatellut mitään!!! :)

      Hih!!! Aijaa, hassua. Musta pohkeet on yksi kauneimmista lihas-kohdista kropassa!!! :))

      HALIT!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.