SOCIAL MEDIA

Kartio kaadin maljakkona

Eilen ruokakaupassa käydessäni, mukaani tarttui kaunis fuksian värinen tulppaanikimppu. Ei naistenpäivän takia, vaan yksinkertaisesti sen vuoksi, että halusin ostaa kotiin leikkokukkia viikonlopun kunniaksi. En toki halua vähätellä naistenpäivää, itse en vain koe sitä muita päiviä merkityksellisemmäksi täällä koti Suomessa. Kansainvälisesti päivällä on kuitenkin suuri merkitys naisten oikeuksia ajatellen, joten olkoon kimppu omistettuna kaikille naisille ympäri maailmaa.


Asettelin tulppaanit esille harmaaseen Kartio kaatimeen ja mielestäni tämä toimikin yllättävän hyvin. Tuskin Kaj Franck loukkaantuisi tästä kaatimen väärinkäytöstä. Ja katsokaa tuota auringonpaistetta, kyllä se kevät sieltä tulee.


Illalla tein perjantain kunniaksi vielä napostelulautasen, jonka ahmimme miehen kanssa ennätysvauhtia televisiota katsoessamme. Onneksi ehdin ottaa kuvan, vaikkakin melko huonon sellaisen, sillä herkutteluhimo vei tällä kertaa voiton sommittelusta ja keskittymisestä.


Aurinkoista viikonloppua!

17 kommenttia :

 1. Njam... kauniin väriset tulppaanit, kyllä noilla Iittalan tuotteilla on mielikuvitus vaan rajana käytössä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tulppaanit on kyllä kauniin väriset <3 Ja se on justiinsa Iittalan tuotteiden hienous, kestää äidiltä tyttärelle ja on aina muodissa :)

   Poista
 2. Mulla on myös tuollainen Kartio (kirkkaassa värissä), mutta ei mitään hajua, mihin J on sen piilottanut. :D Mäkin sain eilen kauniin tulppaanikimpun, ovat kyllä ihania! Luulen tosin, että meidän huushollissa kimpun antajan motivaationa ei ollut niinkään naistenpäivä, vaan enemmänkin halu säästyä kotitöiltä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, J on kyllä selvästi lukenut jotain miehille suunnattua naisen käsikirjaa :) Toivottavasti löydät sen Kartion!

   Poista
 3. Heiii, kiva idea ja mitä herkullisen terveellinen herkkulautanen :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei noi Broadway sipsit ehkä ihan terveellisimpiä oo, mutta hyvin sai kyllä itseään (ja miestä) huijattua syömään terveellisiäkin herkkuja :D Ja kyllähän noi porkkanat ja kurkut oli tosi hyviä dipin kanssa!

   Poista
  2. NamS!! Mä tein just sämpylöitä!! ah, tuoreet sämplärit on parasta!! <3

   Kivaa iltaa!!

   Poista
 4. Hienostipa toimii Kartio kaadin maljakkona! :)

  Ja hei, ootko tietoinen siitä, että sulla on tuo sanavahvistus-robotti käytössä? Se on aika ikävä ja monesti tekisi mieli jättää kommentoimatta, kun tuo pompsahtaa vastaan. ;) Itse olen huomannut, että kun sanavahvistuksen otti pois, niin roskapostikommentteja ei mitenkään erikoisemmin ole tullut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tiennyt ollenkaan, hyvä kun sanoit. Itsekin inhoan sitä, joten kiitos ilmoituksesta :D Ikävää jos sen takia on jätetty kommentoimatta :( Täytyykin heti ottaa se pois.

   Poista
  2. Muut on olleet niin vieraskoreita, että eivät oo kehdanneet valittaa siitä ;) Oon vaan niin tauno näitten koneiden kanssa, että en ees tajunnut että mulla oli se :D Mutta nyt on tämäkin vika korjattu! Kiitos kovasti Irina <3

   Poista
 5. Minä kutsuisin tuota kaatimen luovaksi käytöksi, en sen väärinkäytöksi ;) Luovuus ja mielikuvitus kunniaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Kajkin olisi samaa mieltä :)

   Poista
  2. Eiköhän tuo olisi samaa mieltä :) Hänhän oli kierrätyksen suuri puolestapuhuja joten uskoisin että juuri hän olisi arvostanut astoidensa luovaa ja innovatiivista käyttöä ja niiden käyttökohteiden kierrätystä :)

   Poista
 6. Kiva idea! Toimiihan tuo kaadin noinkin.

  Mulla ollut tarkoitus sanoa tuosta sanavahvistus-robotista, mutta koskaan en ole muistanut sitä kirjoittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä on kyllä hauska! Kun ei tuota kaadinta tule oikeassa tarkoituksessa kovin usein käytettyä, kun ei kahdestaan syödessä laiteta ikinä vettä kannuun :)

   Ja hyvä että Irina sanoi, itsekin meinaan inhoan sitä robottia :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.