SOCIAL MEDIA

Fixatut sohvat

Omakotitaloon muuttaessamme, meillä oli pulaa niin sohvista kuin muistakin huonekaluista. Ostimmekin olohuoneen sohvamme ystäväpariskunnaltamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan, joten en jaksanut välittää sohvien jaloista. Sohvat kun ovat muutoin hyvät ja laadukkaat.


Mutta aikansa kaikkea, kirsikka sai lähteä. Ja milläpä muullakaan kuin DC fixillä. Mies katsoi minua hieman pitkään, kun kerroin liimaavani valkoista kontaktimuovia sohvien jalkoihin. 10 euron DC fix rulla vai uudet sohvat? Mies ymmärsi pointin ja auttoi vielä kääntämään sohvat nurin.

Hieman mittailua ja leikkaamista ja tältä sohvat näyttävät nyt:Innostuksissani en edes ottanut ennen kuvaa isommasta sohvasta, mutta samanlaiset jalat siinä oli kuin pienemmässäkin. En halunnut ostaa ihan mattavalkoista DC fixiä, joten valitsin valkoisen puukuvion. Toivottavasti kuvasta saa jotakin selvää, melko hankala kuvattava tuollainen muovirulla.


Nyt on tämä neiti tyytyväinen ja miehellä on taas kerrottavaa työkavereille meikäläisen päähänpistoista.

Mukavaa viikon alkua!

10 kommenttia :

 1. No johan tuli iso muutos - ja idea on kyllä loistava! On aika moneksi tuosta kontaktimuovista. Luulenpa, että meilläkin jotain tapahtuu - ei kylläkään sohvissa;)
  Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi dc-fix on kyllä ihan mahtava keksintö, onneksi bongasin sen muutamista blogeista! Ja sitä on vaikka minkä kuosista, joten valinnanvaraa riittää.

   Odotan innolla kuvia teidän muutoksesta :)

   Poista
 2. Dc-fix on pyörinyt täälläkin mielessä. Tosin kaapin oviin. Kuinka paksua se on, eli onko mielestäsi vaikea saada tasaiseksi? Samalla pohdin kuinka tasainen pinnan pitää olla? Jos on kovin ohutta tavaraa, niin näkyykö kaikki pinnan kuhmut yms? Kiitos jos ehdit vastailla ja antaa vinkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vaikeaa saada tasaiseksi, paljon helpompaa kuin kirjojen päällystäminen tavallisella kontaktimuovilla :) Dc-fix on hieman paksumpaa kuin tavallinen läpinäkyvä kontaktimuovi, joten antaa hieman enemmän anteeksi. Ei isoja kohoumia tietenkään hävitä, mutta esim. pienet kuopat hävittää mielestäni ihan hyvin. Tähänkin tosin vaikuttaa varmasti se, valitseeko tasaisen dc-fix värin. Minä kun käytin tuota "puukuviota", niin elävä pinta antaa tietenkin enemmän anteeksi. Mutta älyttömän helppo asentaa ja jos laittaa vinoon, niin hyvin pystyy irroittamaan ja kohdistamaan palan uudestaan :) Suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 3. Wau! Itsellänikin tuota kirsikkaa vielä löytyy ja pikkuhiljaa siitä itsekkin tahtois eroon mutta tällä hetkellä se ei oikein onnistu niin täytyy vaan katsella niitä. =) On sen verran isoja alueita ettei kontakti auta niihin. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Sehän oliskin kun vetäisi koko seinän dc-fixillä :) Tai rappuset!

   Poista
 4. Can we fix it- YES we can! :)))

  VastaaPoista
 5. On ihme tuote tämä dc-fix! :D Olen nähnyt monessa blogissa, kuinka tällä muutetaan ilmettä parempaan! Pienikin muutos voi olla suuri ja tässä se taas nähtiin! :) Kiva pieni raikastus :) hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Minunkin mielestä sohvien koko ilme raikastui ja sohvat saivat lisää aikaa elämälleen meidän perheessä :) Ja toi dc-fix on kyllä ihan mahtava tuote! Ja hintakin vain 10e 2 metrin rullasta. Suosittelen kyllä kokeilemaan vanhaan tavaraan/huonekaluun ennen uuden hankkimista :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.