SOCIAL MEDIA

Callunat sisällä

Mieleni on tehnyt jo pitkään kokeilla, miltä callunat näyttäisivät keittiön ikkunalaudalla. Tänäänpä sitten hain kaksi moniväristä yksilöä ja takapihalta kiikutin sinkkiruukut niille.


Yksinkertaista, mutta silti tässä yhdistelmässä on jotakin, mistä meikäläinen tykkää ihan kympillä.


Tänään on muutenkin sisustuspuuska iskenyt, pitkin päivää kun olen siirrellyt tavaroita edestakaisin. Ja taljojakin jo kaivoin esille. Saapa nähdä, mitä V tuumaa, kun palaa metsältä kotiin...


Kyllä tämä syksy on vain ihanaa aikaa, niin sisustusmielessä kuin muutoinkin.


Syksyn tuoksuista perjantai-iltaa!

12 kommenttia :

  1. Olipas hyvä että eksyin tänne :) Nimittäin tänään oli minunkin ihan pakko tuoda yksi calluna sisälle, kun laitoin pihan syyskuntoon. Rakastan callunoiden väriä ja olemusta kaikkinensa! Ja surettaa aina, kun ne paleltuvat talven mittaan ulkoruukuissa. Olisko ollut Suomen kaunein piha -kilpailussa, missä joku tosin vakuutti, etteivät kanervat tai callunat ole mitään sesonkikasveja, vaan ne voi istuttaa ja saada kasvamaan ihan kukkapenkissä. Sietäisi kokeilla, niin upeita ne ovat.
    Terveisin Keekeläinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista :) Callunat ovat kyllä upeita ja minulla pysyi viime talven callunat kauniina ulkoruukuissa, kun ne jäätyivät tuoreina, jolloin värit säilyivät upeina talven yli. Ja jos on yhtään multasormen vikaa, niin ehdottomasti kannattaa kokeilla kukkapenkissä. Minä olen kaivanut vähäisetkin kukat penkeistä ylös onnettomien hortonomitaitojeni vuoksi, joten pidän kukat ainoastaan ruukuissa.

      Poista
  2. Callunat kuuluu syksyyn! Mä ostin yhden valkoisen keittiöön ja kuivatin sen siihen. Ei ne sisällä kauaa viihdy kuitenkaan ja kanervat kuivuu tosi nätisti. Taljoja täälläkin himoitaan lisää...! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, callunat ja taljat on varmoja syksyn merkkejä! Pitäisiköhän munkin vaan jättää kastelematta noi ja katsoa, mitä tapahtuu... Se ei sinällään edes tule olemaan ongelma, mun kukkien hoito kun on aika huonoilla kantimilla muutenkin :D

      Poista
  3. Mä ostin just kans ensimmäisen Callunan ja on ollut aivan ihana piristys!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. What, ensimmäisen? No parempi myöhään kuin ei milloinkaan, on ne sen verran ihania kukkia :)

      Poista
  4. Callunat on kyllä tosi kauniita. Nyt on itseä niskasta kiinni ja käyn hakemassa niitä meillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parhaita syyskukkia! Nyt kipin kapin callunaostoksille :)

      Poista
  5. Kaunista! Sinkkiruukku sopii niiiiin hyvin yhteen Callunan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Munkin mielestä toi sinkkuruukku on nappivalinta callunan kanssa :)

      Poista
  6. Ihanaltahan tuo näyttää sisälläkin! Pitäis käydä itsekin ostamassa kuistille callunoita ja etsiä jokin kiva lyhty sinne :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.